Çatlama iğnesi sonrası 😞😞

Bilmiyorum ki sağlık ocağı çıktısını vermedi sadece negatif dedi virüsten dolay almıyorlar bile içeriye
Bende internetten bakıyorum sonuç almaya gitmedim doktorum özel olduğu için il sağlık müdürlüğünün sitesinden takip edebilirsin kan sonuçlarını ama sana bi protokol numarası vermeleri lazım aklında bulunsun

Bende internetten bakıyorum sonuç almaya gitmedim doktorum özel olduğu için il sağlık müdürlüğünün sitesinden takip edebilirsin kan sonuçlarını ama sana bi protokol numarası vermeleri lazım aklında bulunsun
Aa bilmiyordum teşekkürü ederim canım🥰

Benim bu gün 13. Günüm pazar günü progestanım bitti kanda negatif çıktı ama drum 3 gün sonra tekrarla testi dedi ama regılıma 4 gün var regılı beklicem
Progestanı ne için verdiler bana vermedi doktorum unuttu heralde ama dün konuşurken sordu vermişmiydim diye

Progestanı ne için verdiler bana vermedi doktorum unuttu heralde ama dün konuşurken sordu vermişmiydim diye
Progestan rahmi yeniler bebeğe yer yapar ve oluşmasına yardımcı olur oluşursada düşmemesi için yardımcı olur canım ☺️

Üzülme canım herseyde bi hayır vardır rabbim en hayırlı zamanda versin
Canım sonucum 1<20 yükselir mi acaba regılıma 6 gün varken yaptırmıştım

Eklentiler

• DBD8E3D9-38B3-47AC-A6B6-D6E380981E15.webp
    DBD8E3D9-38B3-47AC-A6B6-D6E380981E15.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 31
İğnenin 17.günü benim kırmızılar geldi☹️ hadi bakalım yeni aya yeni umut🙏

Kızlar ben bu ay doktora gitmicem soğan kürü yapıcam adetten çıkınca 🥰belki bu ay olur bir umut 🥰🤲🏻

Aynen canım öylede 6 senedir hep başa dönmek yoruyo insanı hayırlısı olsun bakalım
Zaten her ay yeni başlangıç diye diye aylar sonra yılar sonrada biz tükendik 😔 ama hepimiz aynı durumdayız bir birimizi teselli edicez 🥰soğan kürünü denemişmiydin ben denemiştim ama tekrar denicem inşallah olur 🥰

Zaten her ay yeni başlangıç diye diye aylar sonra yılar sonrada biz tükendik 😔 ama hepimiz aynı durumdayız bir birimizi teselli edicez 🥰soğan kürünü denemişmiydin ben denemiştim ama tekrar denicem inşallah olur 🥰
Denedim canım daha önce denemediğim şey kalmadı

Bu ay menopur iğneye geçtik bugün başladım hatta extra bişey yapmak istemiyorum şuan

Bu ay menopur iğneye geçtik bugün başladım hatta extra bişey yapmak istemiyorum şuan
Hayırlısı canım inşallah Allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin hepimizin...🥰ben soğan incir kürü denicem denedim bemde daha önce soğanı ama tekrar denemek istiyorum nasip artık şuan kilo verme aşamasındayım inşallah 🥰

Back
X