Çatlama ignesi sonrasi silik cizgi

Kizmierkek mi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
35
5
6
Selam kızlar hamile kalmak için uğraşıyorum klomen kullandım ve 4 gun önce catlama ignesi vuruldum ama catlama ignesinden sonra sadece bir kere ilişki yaşandı. Asil konuya gelelim cok erken davrandım
IMG-20210122-WA0001.webp
4.günüm idrarda gebelik testi yaptım silik çizgi cikti bu kadar erken test yapıp sonrasında pozitif sonuc alan var midir veya silik çıkan varımdır yardımcı olursanız çok memnun olurum

Çatlama iğnesinin etkisi 4 günde geçmez, o yüzden test pozitif cıkmış. 12.günden sonra test yapin

Selam kızlar hamile kalmak için uğraşıyorum klomen kullandım ve 4 gun önce catlama ignesi vuruldum ama catlama ignesinden sonra sadece bir kere ilişki yaşandı. Asil konuya gelelim cok erken davrandım Eki Görüntüle 2766693 4.günüm idrarda gebelik testi yaptım silik çizgi cikti bu kadar erken test yapıp sonrasında pozitif sonuc alan var midir veya silik çıkan varımdır yardımcı olursanız çok memnun olurum
6-7 gun bekle ignenin etkisi geçsin canim

Kasik ağrısı ve göğüs ağrısı da normal o zaman bu süreçte bazen regli olacak mis gibi kasik ağrısı oluyor
Belirtileriniz normal iğneden gebelik hormonu var silik çizgi ve bu belirtileriniz yüksek ihtimal iğneden en az 14 gün sonra yapmanız doğru sonucu verir

Bugun tekrar dayanamayıp test yaptım daha da silik cikti anlıyorum ki gebe değilim reglime 7 gun var ama bilemedim sonradan yükselmez sanırım
Hic belli olmaz,azicik daha sabret :) gönlune gore olsun insallah💕

Merhaba
Bende çatlama iğnesinden sonra bu şekilde sonuç gördüm bugün
Yalnız benim bugün 12.günüm
Var mıdır sizce
12.gün yanıltır mı ?

Merhaba ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandim ilk kez bu ay. Bugün iğne yapılan gün dahil 9.gun.. 15 gün geçtikten sonra mi kan vermeliyim? adetime 9 gün var bu arada

Selam kızlar hamile kalmak için uğraşıyorum klomen kullandım ve 4 gun önce catlama ignesi vuruldum ama catlama ignesinden sonra sadece bir kere ilişki yaşandı. Asil konuya gelelim cok erken davrandım Eki Görüntüle 2766693 4.günüm idrarda gebelik testi yaptım silik çizgi cikti bu kadar erken test yapıp sonrasında pozitif sonuc alan var midir veya silik çıkan varımdır yardımcı olursanız çok memnun olurum
İğnenin etkisi büyük ihtimalle. 14.günden sonra yapmanız lazım testi. Ben geçen ay iğnenin 18.günü adet oldum

Yani neden olamadım bilmiyorum kullandığım ilaçlar mi yaptı çatlama iğnesi mi hiç anlamadım bu şekilde olup sonradan kan değeri yükselen var mi çok merak ediyorum açıkçası
Catlatma iğnesinden kaç gün sonra yaptınız peki testi

15 gün bugün 17. Gün henüz regli olmadım böyle olan varmı
Hmm ilk defa duydum ben canım ben bi 11.gun yaptım test seninkinden çok silikti zor görülüyordu iğnenin etkisi ondan öyle cıktı dedim sonra duramadım 13.gunu yaptım böyle cıktı

Eklentiler

• 20210202_085025.webp
    20210202_085025.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 198
Back
X