• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi sonrası

kzlaryrdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
137
27
48
25
Adetime 10 gün var ama ayın 17 sinde çatlama iğnesi oldum bugun 10. Gün sabah test yaptım silik çıktı sonra kan vermeye gittim 1.85 çıktı yani negatif sizce erken mi davranmışım ben yoksa gerçekten olsaydı çıkar mıydı

Kızlar bir şey sorcam ben altı gün oldu çatlama iğnesi oldum bugün gogusumde ağrı sızlama var arada ağrı dolgunlasmis damarlar belirgin bide sağ sol kasıkta batma oluyor en çok sağ tarafta batma oluyor adetime de 12 gün falan var böyle hissetmem psikolojik mi yada erkenmi anlamadım ya benim ilk gün çatladı yumurta diye düşünüyorum çünkü çok ağrım oldu ondan sonra normal

Kızlar bir şey sorcam ben altı gün oldu çatlama iğnesi oldum bugün gogusumde ağrı sızlama var arada ağrı dolgunlasmis damarlar belirgin bide sağ sol kasıkta batma oluyor en çok sağ tarafta batma oluyor adetime de 12 gün falan var böyle hissetmem psikolojik mi yada erkenmi anlamadım ya benim ilk gün çatladı yumurta diye düşünüyorum çünkü çok ağrım oldu ondan sonra normal
Çatlatma iğnesi bu belirtileri yapıyor malesef

Bugünde çok sancım var saniyelik gidip geliyor ayaklarıma vuruyor belim ağrıyor bilmiyorum ya alak bulak oldum
İçinde gebelik hormonu bulunduğu için aynı gebelik belirtilerini yaşatıyormuş. Bende Tüm saydığın belirtileri yaşamıştm.
10 gün sonra iğne etkisi geçmiş olur

Adetime 10 gün var ama ayın 17 sinde çatlama iğnesi oldum bugun 10. Gün sabah test yaptım silik çıktı sonra kan vermeye gittim 1.85 çıktı yani negatif sizce erken mi davranmışım ben yoksa gerçekten olsaydı çıkar mıydı
İğnenin 10.günü ise adetinize 10 gün olamaz
Gebelik olmazsa 16.günde adet gelir minimum.
Bazı sebeplerden gecikebilir ama 16.günü adet günü gibi baz alın.
Eski döngünüzü unutun iğne sonrası.
Bir de iğne gününü saymayın. Ertesinden saymaya başlayın

İğnenin 10.günü ise adetinize 10 gün olamaz
Gebelik olmazsa 16.günde adet gelir minimum.
Bazı sebeplerden gecikebilir ama 16.günü adet günü gibi baz alın.
Eski döngünüzü unutun iğne sonrası.
Bir de iğne gününü saymayın. Ertesinden saymaya başlayın
Şansa karşıma çıktın 😅♥️🫶🏻

Peki o sırada ne gibi belirti yaşadınız hamilelik olustumu sizde
Maalesef
Biri klomen + ovitrelle
Diğer 3 ay sonra
Femara + ovitrelle

Ama ikisi de tutmadı.

Ben her ikisinde de aynı gebelik belirtilerini yaşadım. Bel ağrısı,göğüs ağrısı ve uçlarında acı,kasık batmaları hatta ve hatta kasıkta pıt pıt atma hissi vs. Hepsini yaşadım ama sonuç hüsran.

Maalesef
Biri klomen + ovitrelle
Diğer 3 ay sonra
Femara + ovitrelle

Ama ikisi de tutmadı.

Ben her ikisinde de aynı gebelik belirtilerini yaşadım. Bel ağrısı,göğüs ağrısı ve uçlarında acı,kasık batmaları hatta ve hatta kasıkta pıt pıt atma hissi vs. Hepsini yaşadım ama sonuç hüsran.
Benim ilk deneme adetimin on uçuncu gününde iğne oldu bu belirtileri.hepsini yaşiyorum benimde klomen ve ovitrelle yaptı doktor

Ya benim tutmasa söyleyeceğim ben kalıyorum ama sağlıksız oluyor ya gebeliklerim bu sefer içim ferah çok şükür 🤲
Yumurta ya da sperm kalitesiz o zaman.
Başka açıklaması yok. Femara daha kaliteli yumurta büyütüyor. Evet tutmayınca tutmuyor ama kalitesi kesin

Yumurta tembelliği var dedi o yüzden klomen igen verdi tutmazsa tekar gel dedi tutarsa inşallah sağlıklı ilerler
Bazen naparsak yapalım olmayınca olmuyor. İnanın bizde hiçbir sorun yok. Ama 1,5 sene oldu. İlaçsız da yumurtlama görüyorum ben. İlaçla sadece destekliyor doktorum ama yok. Olmuyor. Çünkü Rabbim zamanını bekletiyor. Ve bence bekledikçe de güzelleşiyor ben öyle avutuyorum kendimi 🥰
Çünkü vakti saati değilse, kendimi de parçalasam olmayacak.

Back
X