Çatlama iğnesi ve hamilelik

Gmtck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
135
22
48
28
Kızlar selam 21 temmuzda çatlama iğnesi oldum.
İğneden12 gün sonra test bu şekilde çıktı aşırı göğüs ağrısı ve bel ağrısı var. Predictorün 6 gün öncesinden belli olan erken gebelik testi bu şekilde. Lütfen yardımcı olunnn..

Yaa Tebrikler bende de göğüs ağrısı var meme ucu hassasiyeti İnşallah bende hamileyimdir

İnşallah canım inşallahhhh
Herkes yanıltabilir dedi bilmiyorumm kafam çok karıştı
Yok yok onlar 9. Gün fln yapıyor ve senin ki baya belli çok çok tebrik ederim bana da umut oldunuz ben hamileyim gibi hissettim İnşallah sağlıklı bı gebelik geceririz

İnşallah ağzından bal damlıyor valla 1 yıldır bekliyoruz ilk kez çatlama iğnesi denedik ama ümitlenmekte istemiyorum. Allah sanada nasip etsin inşallah
Yarın kan testini ver bana da yaz kuzum tarihlerimiz de aynı her derdimiz olduğunda konuşuruz hadi inşallah bebişler bizimledirrr

Yarın kan testini ver bana da yaz kuzum tarihlerimiz de aynı her derdimiz olduğunda konuşuruz hadi inşallah bebişler bizimledirrr
Canım kimyasal gebelik geçirdim daha önce. Bu kez adetimin geçmesini bekleyeceğim kan testi için zaten 5 gün kaldıı. Allahım inşallah öyledir ikimiz içinde hayırlısı mutlaka yazıcam

Canım kimyasal gebelik geçirdim daha önce. Bu kez adetimin geçmesini bekleyeceğim kan testi için zaten 5 gün kaldıı. Allahım inşallah öyledir ikimiz içinde hayırlısı mutlaka yazıcam
Anladım geçmiş olsun hadi inşallah

Mrb bende çatlama iğnesi oldum 23 gün geçti iğneden kan tahlili yaptım negatif çıktı 3 gün kaldı adet olacam pozitif olurmu
Anladım geçmiş olsun hadi inşallah

geçti iğne üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…