Catlama ignesi

Kizmierkek mi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
35
5
6
Catlama iğnesini 10 günü adetim 4 gun kaldi gittikçe siliklesen ikinci cizgi ve regli olucak hissi sancıları başladı 4 günden itibaren yaptığım idrar testleri gun geçtikçe siliklesti ve her an regli olacak gibiyim böyle olup gebe kalan var mi acaba beta yaptırsam dogru sonuca ulasirmiyim yardim eder misiniz

Maalesef 10.gun cok erken bende de cok siddetli agrilar vardi maalesef regl oldum insallah sen olmazsin

Benımde iğnemde ki 11.günüm. Hiç test yapmadım . Ne gerek var ki test yapmaya nasıl olsa 12 . güne kadar çizgi çıkıyor. Kafa bulandırmaktan baska birşey değil. Zaten göğüslerimde şişti sertleşti adet belirtilerim basladı adet göreceğime eminim o yüzden hiç test yapmıcam. 14. gün adet olmazsam belkı yaparım

Sizin adet döneminiz gecti mi ?? Bugun yaptığım gebelik testi daha belirginlesti nedeni ne olabilir
Ilk 11 gun ignenin belirtileri gitmedigi icin cift cizgi gorme durumu mumkun o yuzden en sagliklisi 13-14 gunde yapmak testi bugun 10.cu gunundeyseniz tam emin olmak icin cok erken maalesef
Ben gecen ay yapmistim 12.gun yapmistim negatifti bu Ay maalesef basaramadik buyutmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…