Catlama ignesi

tweetymm89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
341
80
13
27
Merhaba kizlar ben 06.10 cuma gece catlatma ignemi vurdun,icneden kac gün sonra gebelik testi yapsak cikar ?

Bukadar erken belli olabiliyor mu gercekten 😊 catlatma ignesi kullandigim icin
Sonuc belli olması için değil 18 den önce test yaparsanız igne etkisi ile çift çizgi görebilirsiniz. O yüzden 18 dedim. 20 sinden sonra belki belli olur idrar testinde. Doktor test zamanını söylemiş olmalı o gün yaparsınız

Merhaba kizlar ben 06.10 cuma gece catlatma ignemi vurdun,icneden kac gün sonra gebelik testi yapsak cikar ?
Kişiden kişiye değişiyor çünkü iğne etkisinin vücuttan ne zaman atılacağı ile alakalı.
Benim 9.gün gibi testim silinmişti artık
12-13.gün gibi yapmıştım her ne kadar negatif olsa da iğne etkisi geçmişti demek istiyorum.
Ben iğnenin 16.günü adet olmuştum.
Genelde böyle olmuş buradaki kızlar da.
Siz de bu şekilde bir hesap yapabilirsiniz 🌸

Kişiden kişiye değişiyor çünkü iğne etkisinin vücuttan ne zaman atılacağı ile alakalı.
Benim 9.gün gibi testim silinmişti artık
12-13.gün gibi yapmıştım her ne kadar negatif olsa da iğne etkisi geçmişti demek istiyorum.
Ben iğnenin 16.günü adet olmuştum.
Genelde böyle olmuş buradaki kızlar da.
Siz de bu şekilde bir hesap yapabilirsiniz 🌸
Sizinde gögüsleriniz sismis miydi igne etkisiyle ?

Sizinde gögüsleriniz sismis miydi igne etkisiyle ?
Ay o kadarını hatırlamıyorum 🥲 iğne etkisinden olacağını sanmam da yumurtanız çatladığı için progesteron göğüslerde öyle şişkinlik ve hassasiyet yapıyor. Progesteron da yumurta çatlayınca yükseliyor.

Kizlar aklima takildi igneyi cuma günü vurdum sonrasinda 2 gün degerlendirdik esimle 3 gündür bise yapmadik. Sizce yanlis mi yaptik? Ve sindi degerlendirmeye kalksak fayda edermi doktorum pek bise demedi bana

Kizlar aklima takildi igneyi cuma günü vurdum sonrasinda 2 gün degerlendirdik esimle 3 gündür bise yapmadik. Sizce yanlis mi yaptik? Ve sindi degerlendirmeye kalksak fayda edermi doktorum pek bise demedi bana
Spermler 3 güne kadar içeride yaşayabiliyor. Son 3 günde yapsanız jyi olurdu ama olacağı varsa her türlü olur. İleriye odaklanın

Back
X