Çatlama iğnesi

zeynooom1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
246
67
13
29
Devlet çatlama iğnesi yapıyormu nasıl oluylr ben çocuk istiyorum dedim bana i mom diye takviye ilaç ı verdi bı iğne tüp Bebek tedavisi nemi giriyor nasıl oluyor

Devlet çatlama iğnesi yapıyormu nasıl oluylr ben çocuk istiyorum dedim bana i mom diye takviye ilaç ı verdi bı iğne tüp Bebek tedavisi nemi giriyor nasıl oluyor
Yoo tüp bebekle alakası yok
Sigortanın bile karşılamadığı bi iğne bu.
Önce yumurta destekleyici ilaç veriyor adetin 3 ya da 5.günü başlatıyor
İçiyorsun 5 gün sanah akşam
Sonra seni kontrole çağırıyor yumurtan büyümüş mü diye bakıyor ultrasonda.
Büyüdüyse çatlatma iğnesi yazıyor sana. Eczaneden alıyorsun sgk karşılamıyor ama. Mayıs ayında 480 lira falandı
Şimdi kim bilir kaç olmuştur.
Sonra onu göbekten vuruyorlar
Tüp bebeklik birşey değil yani
Tüp bebek başka bir boyut
Sana takviye verdi sanırım multivitamin tarzı

Yoo tüp bebekle alakası yok
Sigortanın bile karşılamadığı bi iğne bu.
Önce yumurta destekleyici ilaç veriyor adetin 3 ya da 5.günü başlatıyor
İçiyorsun 5 gün sanah akşam
Sonra seni kontrole çağırıyor yumurtan büyümüş mü diye bakıyor ultrasonda.
Büyüdüyse çatlatma iğnesi yazıyor sana. Eczaneden alıyorsun sgk karşılamıyor ama. Mayıs ayında 480 lira falandı
Şimdi kim bilir kaç olmuştur.
Sonra onu göbekten vuruyorlar
Tüp bebeklik birşey değil yani
Tüp bebek başka bir boyut
Sana takviye verdi sanırım multivitamin tarzı
Aynen imom diye bir ilaç kullanca. Salı günü randevu aldım yine bakalım hayırlısı kisti. Var herhalde doktor kist dedi ama bana değilde yanında sonra sonucu göre kan sonucu na göre hamile likten süphen.istim ertesi gün başka bı doktor baktı sormadı.da şimdi randevu aldım

Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama hamilelik sürecinden bahsedeyim. Yaş 35 evlendiğimden beri bebek istediğimiz için korunmuyorduk. 2, ayda klomen ve çatlatma3 iğnesi yaptırdım ama o ay gebelik olmadı. Sonraki ay hiç kullanmadım ve gebe kaldım. 25 kasım son regl tarihiydi. 16 aralıkta erken gebelik testinde silik çıktı. Aynı günün akşamı normal gebelik testi yapmıştım onda da silik çıkınca pozitif düşüncesi iyice arttı. Regle 3 gün kala farkettim. 19 aralıkta bthcg 107,5 çıktı. Eşimde sperm az ve düşük hareket vardı. O keçiboynuzu içti. Bense 26 kasımda corekotu bal ve tarçın yedim sabah akşam 7 gub boyunca. 7 günün sonunda havuç ve incir yedim bol bol. Onunda etkisi olabilir. Şimdi çok şükür 6 hafta 3 günlük gebeyim. Aşırı mide bulantım var ama olsun :) Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama hamilelik sürecinden bahsedeyim. Yaş 35 evlendiğimden beri bebek istediğimiz için korunmuyorduk. 2, ayda klomen ve çatlatma3 iğnesi yaptırdım ama o ay gebelik olmadı. Sonraki ay hiç kullanmadım ve gebe kaldım. 25 kasım son regl tarihiydi. 16 aralıkta erken gebelik testinde silik çıktı. Aynı günün akşamı normal gebelik testi yapmıştım onda da silik çıkınca pozitif düşüncesi iyice arttı. Regle 3 gün kala farkettim. 19 aralıkta bthcg 107,5 çıktı. Eşimde sperm az ve düşük hareket vardı. O keçiboynuzu içti. Bense 26 kasımda corekotu bal ve tarçın yedim sabah akşam 7 gub boyunca. 7 günün sonunda havuç ve incir yedim bol bol. Onunda etkisi olabilir. Şimdi çok şükür 6 hafta 3 günlük gebeyim. Aşırı mide bulantım var ama olsun :) Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım keçiboynuzunun pekmezi mi kendisi mi??

Back
X