Gebeliğe Hazırlık çatlama iğnesinden kaç gün sonra idrarda pozitifi gördünüz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebrulim38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
577
224
33
kızlar iğnenin 13. günü erken gebelik testi negatif bugun 15. günüm hala regl olmadım hiç ümidim yok ama benim gibi olup sonra pozitife dönen varmı

takipteyim☺️ benim de bugün akşam 12.günüm olcak sabah test yaptım negatif çıktı.pozitife döner mi çok merak ediyorum

Benim de bugun iğnenin 13. günü ve negatif. Sizin pozitife döndü mü acaba umut etmeli miyim?

Ben de 13. Gün sabah testi negatif olanlardanım.. Burada yerimi alayım umarım güzel haberler alırız.🙏

Merhabalar. Battan bir gün sonra adet oldum maalesef. İnşallah sizin güzel haberinizi alırız🥰
Benim aslında hiç gecikmezdi 2 gün gecikti. Erken gebelik testi iğnenin 14. günü negatifti ve gebeliğe dair hicbir belirti de yok. Umutlanmak istemiyorum ama gecikmesi kafamı karıştırdı. Inşallah güzel haberler verebilirim. Sizlerden de alırız 🤲

Benim aslında hiç gecikmezdi 2 gün gecikti. Erken gebelik testi iğnenin 14. günü negatifti ve gebeliğe dair hicbir belirti de yok. Umutlanmak istemiyorum ama gecikmesi kafamı karıştırdı. Inşallah güzel haberler verebilirim. Sizlerden de alırız 🤲
Güzel haberi aldığınızda beni de etiketleyip haber etmeyi unutmayın 🙏

Back
X