Çatlama iğnesinden sonra illa ki 36. saatte mi beraberlik olmalı ?

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
kızlar bu seferde bu aklımı kurcalıyor.. iğneyi bulduk Allaha şükürler olsun..
az önce vurdurmak için çıkıcaktık ama şöyle bi hesapladım, şimdi vurulursa 36. saat sonrası mesai saatine geliyor ve malum eşim olmayacak :kedi:
yarın sabah erken mi vurdursam diyorum, akşam saatlerine denk gelmesi için..
ne yapmalı arkadaşlar yaa.. yoksa sabaha kadar kendinden mi çatlarlar acaba yumoşlarım .. bugün 21,5 mm di iki tane..
36. saate uymak lazım dimi, ne öncesinde ne sonrasında verim yok öyle mi bilmiyorumkismile

canim igneyi vurduktan sonra
36 saat icinde iliskiye girmen lazim
ben oyle bilyorum
doktorum bana oyle demisti...

36 saat sonra değil yani öyle mi?... buna göre vurulduktan sonra hemen değerlendirmeye mi geçmek lazım ..
bende burda 36 saat dolduktan sonra çatlıyormuş gibi yazılar okumuştum bilmiyorumkismile

36 saat içinde yumurta çatlıyor ama genelde 36.saatte çatlıyor o yüzden doktorlar o saati öneriyorlar
yumurta çatladığında içerde siperm olması gerekiyor yumurta çatladıkdan sonra 36 saat döllenebiliyor
yani öncesinde ve eve geldiğinizde olsada olur
sipermlerin kaliteli olması için gün aşırı ilişki öneriliyor zaten spermler 48-72 saat arası yaşıyabiliyor
ama yinede doktorunla görüşebilirsin eğer yumurtaların aşırı büyümezse senin iğne saatini ileriye alırlar
inşallah bu ay bebiş gelir :Saruboceq:

spermler yumurtaları dölleyeceklerı yere yaklasık 12 saatte gıdebılıyorlar. yanı catlama saatınden önce spermlerın hazır beklemelerı lazım yumurtaların yanıbasında:) sonucta sperm yaklasık 72 saat yaşıyabılıyor vaginanın ıcınde.

Back
X