Çatlama iğnesini nerde bulupta aldınız ???... Çatlamak üzereyim acilll....

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
kızlar 15 eczane gezdim çatlama iğnesi yokkkk... bugün dr 2 yumurta gördü, 21,5 mm civarındaydılar... ve bu iğneyi yazdı ama mümkünü yok bulamıyorum...kullanan arkadaşlar nerden bulup aldınız lütfen yardımcı olurmusunuz İstanbuldayım..

iğnenin ismi
Pregnyl ampul 5000 IU

Haydin canlarım :lepi:

bu iğneyi bulamazsan ovitrel alabilirsin o da aynı işlevi görüyor hem kendin göbekten yapabiliyorsun ama doz konusu doktora danışman lazım. sanırım pregnyl çok zor bulunuyor fiyat ucuz diye. ovitrel 80 lira civarı sanırım. umarım hayırlısı olur, kolay gelsin.

eczanen getirmiyomu cnm istediğin zaman.benimde öyle olmuştu gittim eczaneye elimizde yok 2 saat içinde getirtiriz dedi getirttiler.

canım geçen yıl benim başıma geldi belki25 ecz. gezmişimdir hepisi yok üretilmiyo demişlerdi bende kendi dr. kızdım üretilmeyen ilacı niye yazarlarki umudumu kesmişken kenar bir mah. arasında bulmuştum ilacı kenar mah. falan baksan evet eş degerindeki ilaç pahalı allah yardımcın olsun zor nelerle ugraşıyoruz....

bende igne var canim...ovitrelle...ve progestan ilaci. igne oldugu gibi duruyor progestan haplarindanda yalnizca bikac tane kullandim...Rabbim kismet etti ve gecen ay igneyi vurmama gerek kalmadan hamile kaldim:))
$imdi buzdolabinda duruyor yurt disinda oldugum icin ilac posta yoluyla gönderemem..bana bi yol gösterirsen sana ulastirabilirim belki ilaclari....kargoda olmaz diye biliyorum nasil etcez bilmiyorum keske sende olsada kullanabilsen belki sebep olurdu bebegine kavusmana

istanbuldaysan avrupa yakasında yeni eczane var leventte

yada
çarşı eczaesi
ben ikisinden birinde bulmuştum.zaten iki aczanede karşılıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepinizden Allah razı olsun, ben bu konuyu açtıktan sonra bi telefon trafiği başladı,, ilaç depolarına büyük eczanelere ulaştık.. fakat oralardan haber gelmeden , kendi doktorum: bende var gelsin iğnesini olsun demişşş..
yemekten sonra gidecektim fakat şöyle bi hesap yaptım.. 36 saat mesai saatine geliyor
yarın sabah olsam olur mu kızlar yaa (

cnm bunu doktoruna sor bence o söyler ne zaman olman gerektiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…