Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm regl 17 agustostu ama olmadim catlama ignesi etkisi olabilirmi test sonucuGözün aydın canım hamilesin kan ver bence
Çatlatma iğnesi n in etkisi geçmiştir çoktan adet günün de geçmiş hamilesin canımCnm regl 17 agustostu ama olmadim catlama ignesi etkisi olabilirmi test sonucu
Hayirli olsun
Teşekkür ederimHayirli olsun![]()
Teşekkür ederim canım Allah'm herkese nasip etsinÇatlatma iğnesi n in etkisi geçmiştir çoktan adet günün de geçmiş hamilesin canım
Amin inşallah sağol canım sonucunu yazarsın merak ettimTeşekkür ederim canım Allah'm herkese nasip etsin![]()
Yazarim tabikideAmin inşallah sağol canım sonucunu yazarsın merak ettim
Cnm acilde gebelik testi icin kan versem olur mu yaparlar miAmin inşallah sağol canım sonucunu yazarsın merak ettim
Yok kuzum ya kalktı acilde gebelik testi kandaCnm acilde gebelik testi icin kan versem olur mu yaparlar mi
Bugun kan verdim pazartesi sonuclanacak hadi hayırlısıYazarim tabikide
Kan sonucum çıktı pozitif kan degerim 165 sizce kaç haftalikAmin inşallah sağol canım sonucunu yazarsın merak ettim
2 ile 3 olması lazım hafta olarak iki günde bir sağlık ocağında kan ver değerin yükselmesine baktır. Kadın doğuma git baksınlar rahim kalınlaşmaya başlamışmı diye ki ona göre ilaç yazsın sana doktorKan sonucum çıktı pozitif kan degerim 165 sizce kaç haftalik
Dktor saglik ocagina falan git demedi eylülün 3 de keseyi goruruz dedi2 ile 3 olması lazım hafta olarak iki günde bir sağlık ocağında kan ver değerin yükselmesine baktır. Kadın doğuma git baksınlar rahim kalınlaşmaya başlamışmı diye ki ona göre ilaç yazsın sana doktor
Ilac verdi dktor2 ile 3 olması lazım hafta olarak iki günde bir sağlık ocağında kan ver değerin yükselmesine baktır. Kadın doğuma git baksınlar rahim kalınlaşmaya başlamışmı diye ki ona göre ilaç yazsın sana doktor