Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık takip etmem sanırım elimde 6 adet kaldı dursun onlarda bakalım artık gün sayacağız teşekkür ederim bilgi içinCanım 14 temmuz da lh düşmeye başlamış yani 14-15 temmuz tarihlerinde çatlama olmuş gözüküyor. Bundan sonrasında takip edip etmemek sana kalmış![]()
Aminnnn inşallah sizdemi bekliyorsunuz ovilasyon testimi yaptınızİnşallah hepimiz pozitifleri görürüz![]()
Evet beklemekte zor inşallah günler hemen geçerEvet ben de bu ay test yaptım ama benimki tam pik olmadan silikleşmeye başladı, 11inde çatlama oldu diye tahmin ediyorum bakalım değerlendirdik şimdi sıra beklemede![]()
13 te yumurtlama olmuş 14 çatlama
8 11 12 13 14 15 değerlendirdik inşallah tutar13 te yumurtlama olmuş 14 çatlamaumarım değerlendirmişsindir.
Hergün değerlendirmesen de olurdu spermler 48-72 saat canlı kalabiliyor. İnşallah tutar8 11 12 13 14 15 değerlendirdik inşallah tutar
Zaten sabah 4 te değerlendirdim genelde daha kaliteli oluyormuş o zaman öyle demişti doktor 4 ile 8 arası sabah bir iki kerede gece 1 de ve 2 de değerlendirdik spermler azalmasın die sadece günde 1 kere oldu bakalım inşallah olur iki çocuğum hemen ilk ay oldu ama bu ben 4 die biliyordum meğer daha fazladır olmuyormuş doktor tüpler kapalı olabilir dedi hormonlar hepsi iyi çıktı bu ayda olmazsa rahim filmi çektiririm hazır oluncaHergün değerlendirmesen de olurdu spermler 48-72 saat canlı kalabiliyor. İnşallah tutar![]()
Evet kesinlikle sabah saatlerinde daha kaliteli oluyor :) inşallah tutar bu ay bakalımZaten sabah 4 te değerlendirdim genelde daha kaliteli oluyormuş o zaman öyle demişti doktor 4 ile 8 arası sabah bir iki kerede gece 1 de ve 2 de değerlendirdik spermler azalmasın die sadece günde 1 kere oldu bakalım inşallah olur iki çocuğum hemen ilk ay oldu ama bu ben 4 die biliyordum meğer daha fazladır olmuyormuş doktor tüpler kapalı olabilir dedi hormonlar hepsi iyi çıktı bu ayda olmazsa rahim filmi çektiririm hazır olunca
Umarım. Gerekmez baya yıprandım zaten ve garip olan ben her ay erkek bebek doğurduğumu gördüm hastane herşey gerçek gibiydi hamile değilim diyordum eşim nereden biliyorsun diyordu inanmıyordu ama ben emin oldum en son hamile olmadığımda şuan daha o şekilde rüya görmedim görmemde inşallahEvet kesinlikle sabah saatlerinde daha kaliteli oluyor :) inşallah tutar bu ay bakalımtutmazsa da rahim filmi doktorlara yön veren sebep açıklayan bir tetkik mutlaka yaptırın elbette hazır hissettiğinizde umarım gerekmez
Ay bazı şeyler biz kadınların hissettiriliyor çok inanıyorum. İnşallah görmezsin bir an önce de bat gelsin de hemen bakalım ne olcakUmarım. Gerekmez baya yıprandım zaten ve garip olan ben her ay erkek bebek doğurduğumu gördüm hastane herşey gerçek gibiydi hamile değilim diyordum eşim nereden biliyorsun diyordu inanmıyordu ama ben emin oldum en son hamile olmadığımda şuan daha o şekilde rüya görmedim görmemde inşallah
İnşallah ben 25 kadar anca dayanırım. YaAy bazı şeyler biz kadınların hissettiriliyor çok inanıyorum. İnşallah görmezsin bir an önce de bat gelsin de hemen bakalım ne olcak![]()
Hadi bakalım ne olcakİnşallah ben 25 kadar anca dayanırım. Ya![]()