- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Valla bende de oluyo canm da bende mantar enfeksiyonu var doktor o yüzden dedi. Beyaz akıntı gebelik belirtisidir. Ama sen 5 6 gün sonra geliyo dedin bu kadar erken belirtide olmaz.Hanımlar başlıktaki gibi, 5, 6 gün sonra beyaz bir kaç damla akıntınız oluyor mu?
Benim pek akıntım olmadığından bilemedim nedendir.
Benzer tecrübesi olanları bekliyorum
Krem gibiyse gebelik belirtisi olabilir. Bende adet günümde olmuştu. Tabi süt gibiyse mantar da olabilir. Gönlünüze göre olur umarımHanımlar başlıktaki gibi, 5, 6 gün sonra beyaz bir kaç damla akıntınız oluyor mu?
Benim pek akıntım olmadığından bilemedim nedendir.
Benzer tecrübesi olanları bekliyorum
Adet günü öncesi akintida farklılık gördünüz müKrem gibiyse gebelik belirtisi olabilir. Bende adet günümde olmuştu. Tabi süt gibiyse mantar da olabilir. Gönlünüze göre olur umarım
Bende olmadıAdet günü öncesi akintida farklılık gördünüz mü
Adet günü dışında olmadı mı canım ve bir iki damla mıydı?Krem gibiyse gebelik belirtisi olabilir. Bende adet günümde olmuştu. Tabi süt gibiyse mantar da olabilir. Gönlünüze göre olur umarım
Beyaz akıntı afete yakın olunca mı belirti oluyor canım?Valla bende de oluyo canm da bende mantar enfeksiyonu var doktor o yüzden dedi. Beyaz akıntı gebelik belirtisidir. Ama sen 5 6 gün sonra geliyo dedin bu kadar erken belirtide olmaz.
Sende öyle mi?Adet günü öncesi akintida farklılık gördünüz mü
Bende olmadi ama kisiden kisiye degisebilir. Bende birlac defa peceteye gelen beyaz akinti olmustu. Dollenmeden 10 gun sonra gebelik olusuyor, belirtileri ona gore yorumlayabilirsinuz belki.Adet günü dışında olmadı mı canım ve bir iki damla mıydı?
Benim adete daha 8 gün var.
Canim yapışkan akıntı yumurtlamadan sonra on güne kadar devam etti sonra kesildi adete yakinlastikca yani aslında bir farklilik yokSende öyle mi?
Zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri nerdeyse aynı oluyo beyaz akıntı bende adet yaklasirken artar ama gebeyken de artiyo işte onu ayırt etmesi biraz zorBeyaz akıntı afete yakın olunca mı belirti oluyor canım?
Benim daha 8 günüm var.
Keşke belirleyici bi belirt olsa zor anlaması.Zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri nerdeyse aynı oluyo beyaz akıntı bende adet yaklasirken artar ama gebeyken de artiyo işte onu ayırt etmesi biraz zor
İstee en belirgini adet gecikmesi ama o zaman kadar sabretmekte bira zor oluyoKeşke belirleyici bi belirt olsa zor anlaması.
Sorma ya:) artık her şeyi hamilelik belirtisinden görmeye başlayacağız soninda:)İstee en belirgini adet gecikmesi ama o zaman kadar sabretmekte bira zor oluyo
Acaba sadece ben mi takintiliyim diyodumSorma ya:) artık her şeyi hamilelik belirtisinden görmeye başlayacağız soninda:)
Burnum ve dudak üstümde sivilce çıktı belirti mi diye post mu açsam:)
Al bendende o kadar, bekleme halleri arkadaşım ortak ruh halkeri:)Acaba sadece ben mi takintiliyim diyodumsevindim bunları yazdığına cidden öyle sabredenler nasıl basariyo bunu özellikle sormak isterdim.
Ben bu ay ilişki yaşamadım canm fitil kullandım bugün adet günüm ama diğer aya bende devame derm artk bat gününü saymayaAl bendende o kadar, bekleme halleri arkadaşım ortak ruh halkeri:)
Senin he kadar car bata?
Benim 6 gün.
Hadi inş: güzel haberlerinide alacağızBen bu ay ilişki yaşamadım canm fitil kullandım bugün adet günüm ama diğer aya bende devame derm artk bat gün
Bende bekliyorm güzel haberlerini yaz mutlakaHadi inş: güzel haberlerinide alacağız
Ins hep beraberBende bekliyorm güzel haberlerini yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?