Gebeliğe Hazırlık Çatlamadan 5,6 Gün Sonra Beyaz Akıntı neden olur?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
45
Hanımlar başlıktaki gibi, 5, 6 gün sonra beyaz bir kaç damla akıntınız oluyor mu?

Benim pek akıntım olmadığından bilemedim nedendir.
Benzer tecrübesi olanları bekliyorum🌸🌺🤲

Hanımlar başlıktaki gibi, 5, 6 gün sonra beyaz bir kaç damla akıntınız oluyor mu?

Valla bende de oluyo canm da bende mantar enfeksiyonu var doktor o yüzden dedi. Beyaz akıntı gebelik belirtisidir. Ama sen 5 6 gün sonra geliyo dedin bu kadar erken belirtide olmaz.

Krem gibiyse gebelik belirtisi olabilir. Bende adet günümde olmuştu. Tabi süt gibiyse mantar da olabilir. Gönlünüze göre olur umarım

Krem gibiyse gebelik belirtisi olabilir. Bende adet günümde olmuştu. Tabi süt gibiyse mantar da olabilir. Gönlünüze göre olur umarım
Adet günü dışında olmadı mı canım ve bir iki damla mıydı?
Benim adete daha 8 gün var.

Valla bende de oluyo canm da bende mantar enfeksiyonu var doktor o yüzden dedi. Beyaz akıntı gebelik belirtisidir. Ama sen 5 6 gün sonra geliyo dedin bu kadar erken belirtide olmaz.
Beyaz akıntı afete yakın olunca mı belirti oluyor canım?
Benim daha 8 günüm var.

Adet günü dışında olmadı mı canım ve bir iki damla mıydı?
Benim adete daha 8 gün var.
Bende olmadi ama kisiden kisiye degisebilir. Bende birlac defa peceteye gelen beyaz akinti olmustu. Dollenmeden 10 gun sonra gebelik olusuyor, belirtileri ona gore yorumlayabilirsinuz belki.

Sorma ya:) artık her şeyi hamilelik belirtisinden görmeye başlayacağız soninda:)
Burnum ve dudak üstümde sivilce çıktı belirti mi diye post mu açsam:)
Acaba sadece ben mi takintiliyim diyodum😄 sevindim bunları yazdığına🤭cidden öyle sabredenler nasıl basariyo bunu özellikle sormak isterdim.

Acaba sadece ben mi takintiliyim diyodum😄 sevindim bunları yazdığına🤭cidden öyle sabredenler nasıl basariyo bunu özellikle sormak isterdim.
Al bendende o kadar, bekleme halleri arkadaşım ortak ruh halkeri:)
Senin he kadar car bata?
Benim 6 gün.

Back
X