Çatlamayan yumurta- kist

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.363
595
123
42
Merhaba arladaşlar...
Çatlayamayan yumurtam 5 cm lik kiste dönüşmüş. Adetime daha 5-6 gün var. Doktor adet olunca gel kayboldu mu bakalım, kaybolmadıysa doğum kontrol hapı vereyim dedi:(
Bu kistlerden ilaçsız kurtulan var mı aranızda?
Soğan kürünün iyi geldiğini duydum. Adete 5-6 gün kala başlasam işe yarar mı?
Ya da farklı bir yöntem... Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum zorda kalmadıkça:(

Canim sogan kurunu oneriyorlar ama kistleri tamammen atarmi bilemiyorum kullananlar var bendede var kucuk cok sayıda son gttgmde doktor sag yumurtaligin temiz demisti ansizin kaybolup buyuyede biliyor insallah adetinle atılir doktor yol gosterir adetlerin oluyorsa dogun kontrole baslama bende gec olurum ama oluyorum agnucaston diye bitkisel hayit tohumu hapi var o adeti duzenleyebiliyor onu kullandim bu ay denemeni tavsiye ederim

Canim sogan kurunu oneriyorlar ama kistleri tamammen atarmi bilemiyorum kullananlar var bendede var kucuk cok sayıda son gttgmde doktor sag yumurtaligin temiz demisti ansizin kaybolup buyuyede biliyor insallah adetinle atılir doktor yol gosterir adetlerin oluyorsa dogun kontrole baslama bende gec olurum ama oluyorum agnucaston diye bitkisel hayit tohumu hapi var o adeti duzenleyebiliyor onu kullandim bu ay denemeni tavsiye ederim
Sağol canım benim. Derdim de o u zaten 2 senedir uğraşıyorum bebek olsun diye hormonlarım tam düzene girmişken doğum kontol hapı kullanmak istemiyorum. Dün başladım soğan kürüne, hayıt tohumum da var. Bugün de ona başlayayım o zaman:KK51:

Sağol canım benim. Derdim de o u zaten 2 senedir uğraşıyorum bebek olsun diye hormonlarım tam düzene girmişken doğum kontol hapı kullanmak istemiyorum. Dün başladım soğan kürüne, hayıt tohumum da var. Bugün de ona başlayayım o zaman:KK51:
Kure devam et olur yada olmaz denemekte zararı yok hayit tohumu yada bitkisi tutam fazla kullanilmasi yada baska ilaclarla kullanimi belki yan etki yapabilir kasiklarda batma gibi bazi kullananlar adetim 3 gun surdu azaldi gogus hasasiyeti yapti demis ama ben hap olani kullaniyorum bole bisiyle karsilasmadim kucuk bi hap ztn
bitkisinide ona gore dikkatli kullanman gerekebilir civan perçevide adet sokturuyor bilgin olsun adet olamadigin zmanlar b hafta ic sokturuyor ama ben uzun sure kullanmadm

Back
X