- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 33
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 13. Gün ve adetime 4 gün var tekrar sabah yaptım gene silik çıktı veya gözlerim bana mı oyun oynuyor çizginin daha da silikleşmesinin nedeni nedir sizceMerhaba çatlatma iğne sonrası 11. Günümde ve adetime 6 gün varken erken gebelik testi yaptım ve silik çıkmıştı iğne etkisidir belki diye pek umutlanmadım
Ben cizgiyi gördümmmmm:) ve bende de 13. Gün aynı böyle cıkmıstı :)Bugün 13. Gün ve adetime 4 gün var tekrar sabah yaptım gene silik çıktı veya gözlerim bana mı oyun oynuyor çizginin daha da silikleşmesinin nedeni nedir sizce
Belirtiler(yoğun bel ağrısı hafif arada gelip giden karın kaşık ağrısı ve hafif bulantı )
Çok şükür tek gören ben değilmişimBen cizgiyi gördümmmmm:) ve bende de 13. Gün aynı böyle cıkmıstı :)
Hamileyim canım :) inşallah sen de öylesinÇok şükür tek gören ben değilmişimşuan hamilemisiniz peki yoksa iğne etkisi miydi
13. Gün İğne etkisi hala devam edemez dimi canımHamileyim canım :) inşallah sen de öylesinadet günü kan ver
Canım ne yaptın benimde bugün silik çizgi çıktı seninki gibi ovitrelleden 9 gün geçtiBu konularda tecrübesi olan hanımlar yok mu![]()
Hepsi iğne etkisiymiş adetin gecikmeden test yapma test yanıltıyor 18. Gün adet oldumCanım ne yaptın benimde bugün silik çizgi çıktı seninki gibi ovitrelleden 9 gün geçti
Ama canım ben dün ve evelsi günde test yaptım negatiftiHepsi iğne etkisiymiş adetin gecikmeden test yapma test yanıltıyor 18. Gün adet oldum
Sadece bugün kü Silik çıktıAma canım ben dün ve evelsi günde test yaptım negatifti
11. 13. 15. 17. Günler silikti benim adetim bir gün gecikti sonra adet oldum 18. Günü inşAallah seninki öyle olmaz hamilesindirSadece bugün kü Silik çıktı