Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde iğne günü sayılmıyor ama canım çok muallakta şuan iğne etkisi olabilir de olmayabilir de bir iki güne netleşir ben Oyüzden iğne etkisini takip ediyorum yani iğneden 2 3 gün sonra teste başlayıp etki nezaman geçecek diye sen sanırım yapmadın dimi yani bilmiyorsun iğne etkisi nezaman geçti?Kızlar merhabalar, adetin 2. Günü letu kullandım ve ili yumurtam oluştu. 7 Mayıs sabah 6 da iğne yaptım ve iğne günü dahil bugün 13.gün. Hafif silik pozitif çıkıyor bugün. Sizce iğneden dolayı mı?
Yok bilmiyorum. Sadece geçen ayda çatlatma iğnesi yaptım onda 9.gün baya belirgin çizgi vardı. Ama şimdi iğne günü sayılmıyorsa 12. Gün silik çizgi çıktı demek oluyor. Of ya ne karışık durumlarGenelde iğne günü sayılmıyor ama canım çok muallakta şuan iğne etkisi olabilir de olmayabilir de bir iki güne netleşir ben Oyüzden iğne etkisini takip ediyorum yani iğneden 2 3 gün sonra teste başlayıp etki nezaman geçecek diye sen sanırım yapmadın dimi yani bilmiyorsun iğne etkisi nezaman geçti?
Evet ondan dedim canım 13.güne kadar iğne etkisi görülenler var ben Oyüzden takip ediyorum bu 3.çatlatma iğnemdi ilk ikisinde biri 10.günde biri 8.günde gitmişti etkisi bakalım bu iğnemde bugün 3.günüm iğne gününü saymadımYok bilmiyorum. Sadece geçen ayda çatlatma iğnesi yaptım onda 9.gün baya belirgin çizgi vardı. Ama şimdi iğne günü sayılmıyorsa 12. Gün silik çizgi çıktı demek oluyor. Of ya ne karışık durumlar
İnşallah hayırla güzellikle olur canımEvet ondan dedim canım 13.güne kadar iğne etkisi görülenler var ben Oyüzden takip ediyorum bu 3.çatlatma iğnemdi ilk ikisinde biri 10.günde biri 8.günde gitmişti etkisi bakalım bu iğnemde bugün 3.günüm iğne gününü saymadım
Kız bağırıyor anne ben buradayım diye git test verBenimde iğne gününü saymadan 13. Gün ama böyle çıkıyo ne zor işlermiş
Ama reglime daha 3 gün varKız bağırıyor anne ben buradayım diye git test ver![]()
İğneden sonra 13 günüm demişsin ideal bi süre zaten 15 gün adet bekleniyor yerinde olsam kan veririm yine senin kararınAma reglime daha 3 gün var
Benim bugün 10 gün iğne etkisi düne kadar vardı bugün negatif ama karın ağrım var tutmadı herhaldeBenimde iğne gününü saymadan 13. Gün ama böyle çıkıyo ne zor işlermiş
Etkisi önce negatifw dönüyomuş sonra pozitife çeviriyormuş heralde ben 10. Gün denemedim negatif oldu mu bilmiyorum benimde karnım ağrıyor göğüslerim acıyoBenim bugün 10 gün iğne etkisi düne kadar vardı bugün negatif ama karın ağrım var tutmadı herhalde
Bende göğüs ağrısı yok karın ve bel ağrısı var bide beyaz akıntı adet geliyor herhsldeEtkisi önce negatifw dönüyomuş sonra pozitife çeviriyormuş heralde ben 10. Gün denemedim negatif oldu mu bilmiyorum benimde karnım ağrıyor göğüslerim acıyo
Benimde aşırı yoğun beyaz akıntım var ama normal reglimde olmazdı böyleBende göğüs ağrısı yok karın ve bel ağrısı var bide beyaz akıntı adet geliyor herhslde
Benim aşırı değil aşkım ya sildiğimde azıcık geldi kaçıncı günün bekleyemiyorum artık varsa çıksın yoksa beklentiye girmek istemiyorumBenimde aşırı yoğun beyaz akıntım var ama normal reglimde olmazdı böyle
Dayanamadım kan verdimBenim aşırı değil aşkım ya sildiğimde azıcık geldi kaçıncı günün bekleyemiyorum artık varsa çıksın yoksa beklentiye girmek istemiyorum
Aa hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı ilerlerDayanamadım kan verdim
Canım hayırlı olsunDayanamadım kan verdim
Aşkım bunu burdan hiç birimiz anlayamayız vücudumuz bize yanlış sinyaller verebiliyor eğer çok kafana takıyorsan idrarla uğraşma bi kan ver için rahatlamış olurCanım hayırlı olsun
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim