Çatlatma iğneleri ve bchg testi

Babies16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
3.020
4.121
133
35
Ovitrelleden sonra 14. Gunum. Sonuc negatif cikti. Dr bikac gun sonra testi tekrarla dedi ama buna neden gerek duydu sizce.olsa cikardi idrarda bike cikanlar oluyormus 14. 15. Gunlerde.benim kanda cikmadi

Ovitrelleden sonra 14. Gunum. Sonuc negatif cikti. Dr bikac gun sonra testi tekrarla dedi ama buna neden gerek duydu sizce.olsa cikardi idrarda bike cikanlar oluyormus 14. 15. Gunlerde.benim kanda cikmadi
Belki geç döllenme olabilir diye düşünmüştür

Gecte olsa neboleyim 11. Gunden sonra cikardi diye dusunuyorum...pko luyum.ilk dr a gidisimdi bu ay ama o hemen olur gozuyle bakti hep.vitaminlere bile basladi...hemuz nasip deilmis heralde...ebe olup hergun birsuru cocugun dogusuna sahit olup bu durumda olmak cok zormus.

Gecte olsa neboleyim 11. Gunden sonra cikardi diye dusunuyorum...pko luyum.ilk dr a gidisimdi bu ay ama o hemen olur gozuyle bakti hep.vitaminlere bile basladi...hemuz nasip deilmis heralde...ebe olup hergun birsuru cocugun dogusuna sahit olup bu durumda olmak cok zormus.
Herşeyde vardır bir hayır. Bende çok istiyorum uğraşıyorum. Elbet birgün gelecek :)

ben de o şekilde gebe kaldım. ilk denemede olmuştu, sonra düştü ama olsun. pko olanlarda ikinci, üçüncü denemede olma şansı daha yüksekmiş ama. umudunuzu yitirmeyin, çalışmalara devam.

Ocaktan beri istiyoruz.1.5 yillik evliyim.gercekten yipratici bi surecmis.bu 8 ayda internette gezmedigim sayfalar aramadigim durumlar kalmamistir heralde.fena halde taktim.aklim tamamen onunla mesgul ☺ insallah en kisa zamanda her isteyenin olur ben bu ay daha beklemiyrm kac gunde cikardi olsa

Bide benim pazsrtesi catliycak demisti ama asil catlama belirtileri carsamba olmustu.akinti siddetli agri istek falan...acaba ignenin etkisi illa 36 saat sonra olcak diye bisey varmi sormayi unuttum.heryerde 36 yaziyor ama benim hissettigim 3 gun sonrasinaydi

Back
X