• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnem sonuç vermedi!

irem naz

Canım OĞLUM
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
6.671
18
158
Kızlar daha önce burda yazmıştım,geçen ay bana çatlatma iğnesi yapıldı ama sonuç sıfır bugün hastalandım hamile kalırım diye düşünüyodum.Demek kısmet bu aya değilmiş.dün hastalanacağım diye çok ağladım çok yıprattım kendimi ama bugün daha iyiyim.Elbet vardır bundada bi hayır.,hiç bir zaman ümitsizliğe düşmiycem hep ayakta dimdik duracam.Allah insana ne veriyosa herşeyin hayırlısını versin....

canım hiç sıkma canını olacağa çare yok sen gönlünü ferah tut bak rahatla..Rabbimden hayırlısını iste her zaman...

Kızlar daha önce burda yazmıştım,geçen ay bana çatlatma iğnesi yapıldı ama sonuç sıfır bugün hastalandım hamile kalırım diye düşünüyodum.Demek kısmet bu aya değilmiş.dün hastalanacağım diye çok ağladım çok yıprattım kendimi ama bugün daha iyiyim.Elbet vardır bundada bi hayır.,hiç bir zaman ümitsizliğe düşmiycem hep ayakta dimdik duracam.Allah insana ne veriyosa herşeyin hayırlısını versin....

merhaba gönülyarası.benim de tutmadı bu ay.dr um çok kızıyor bana stres yapma diyor.üzülme sen de herşeyin bir vakti var.önümüzdeki ay hamileyiz diye yazışacağız.

canım benimde üçüncü ayım yumurta takibinde bu ay da olmazsa aşılamaya gidicez moralini yüksek tut dedi bana da doktorum hakkımızda hayırlısı olsun seni çok iyi anlıyorum canım ama asla umudunu yitirme

benimde çatlatma iğnesi olduğunda kesin hamileyim gözüyle bakıyordum fakat hastalandım hiç şaşırmadım kısmet değilmiş dedim bizde yazın aşılama yaptıracağız umutlarımız bitmedi bitemezde bu öyle bir duygu ki bitip tükenmez heves değil geçmez öyleyse sen dimdik durmaya devam et çalışmalara devam yılmak yok

Çatlatma iğnesi olduktan 10 gün sonra kanda hcg doğru sonuç verir mi sizce???

10 günün deysen 2 gün daha bekle sonra yaptır.En güveniliri kan testi,inşallah seninki pozitiftir benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın....

Back
X