Çatlatma iğnemin 14 günü kahverengi kan geldi. 15 günü silik çizgi

sevgi1999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2023
63
15
3
26
Merhaba hanımlar. Azerbaycandan herkese sevgiler. Çatlatma iğnemin 14 günü kahverengi kan geldi. 15 günü bu gun hala devam ediyor . Bu gun 15 ci gunu Test yaptım çok silik hafif çizgi belirdi. Bu kanama adet kanamasımı yoksa yerlesme kanamasimi? Yerlesme kanamasi kac gün sürer bende şu an 2 gündür kanama var ama bilmiyorum adetmi yerlesmemi. Bu durumu yasayip hamile kalan varmi?

Test böyle çıktıysa yerleşme kanaması olabilir kan verin bence

Yerlesme kanamasi kisiden kisiye degisir bence, ben de bildigin regl kanamasi seklinde olmustu,ustelik dort bes gun de surmustu.

merhaba ikinci çizgi 10 dk içinde çıktıysa tebrıkler hamılesınız.. ama iki günde bir kan verin önemli olan düzenli bta hcg artısı

Yerlesme kanamasi kisiden kisiye degisir bence, ben de bildigin regl kanamasi seklinde olmustu,ustelik dort bes gun de surmustu.
Genelde adetim kirmizi olur ama bu cok koyu kahve rengi bisey. Yarin doktora gidicem insallah bendede sizin gibi yerlesme kanamasidir

Canım 16. Gün pozitif gören bile var burda maalesef bende tutmadı bu iğneler ama inşallah vardır kaç dakika da çıktı ? Normalde iğnenin etkisi en geç 7-8. Günü silikleşiyor 10 . günde kayboluyor ..

Canım sen hamileyken adet mi gördün ben tam anlamadım
Adet kanamasi gibi yasadim ben,hatta o sebeple test falan bile yapmamistim 9. Haftada fark ettik,doktora sordugumda yerlesme kanamasi yasamissin demisti ama benimki adet kanamasiyla ayniydi,dort bes gun surmustu.

Durumunuz nasıl oldu benimde aynı kahverengi akıntı var Sabahtır ama test yapmadım adet olcakmıyım diye bekliyorum ama sancımda olunca adet olucam diye bekledim hala kahverengi akıntı ve hala sancım var sizin son durum nedir hamile gözüküyorsu uzteste göre

Adet kanamasi gibi yasadim ben,hatta o sebeple test falan bile yapmamistim 9. Haftada fark ettik,doktora sordugumda yerlesme kanamasi yasamissin demisti ama benimki adet kanamasiyla ayniydi,dort bes gun surmustu.
Sancınız oldumu peki benim kahverengi akıntım var bugün adet olmam gerek hesaplarıma göre ama sadece kahverengi akıntı var Sabahtır yarın anlasılor herhalde adet olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…