Test böyle çıktıysa yerleşme kanaması olabilir kan verin benceMerhaba hanımlar. Azerbaycandan herkese sevgiler. Çatlatma iğnemin 14 günü kahverengi kan geldi. 15 günü bu gun hala devam ediyor . Bu gun 15 ci gunu Test yaptım çok silik hafif çizgi belirdi. Bu kanama adet kanamasımı yoksa yerlesme kanamasimi? Yerlesme kanamasi kac gün sürer bende şu an 2 gündür kanama var ama bilmiyorum adetmi yerlesmemi. Bu durumu yasayip hamile kalan varmi?Eki Görüntüle 3270077
Yarın insallah gidicem doktora. Yerlesme kanaması maksimum kac gun surer?Test böyle çıktıysa yerleşme kanaması olabilir kan verin bence
3 4 gün sürer diye biliyorum inşallah yerleşme kanamasıdırYarın insallah gidicem doktora. Yerlesme kanaması maksimum kac gun surer?
Cok tesekkur ederim3 4 gün sürer diye biliyorum inşallah yerleşme kanamasıdır
Rica ederimm inşallah güzel sonuçlar alırsınız yarınCok tesekkur ederim
Genelde adetim kirmizi olur ama bu cok koyu kahve rengi bisey. Yarin doktora gidicem insallah bendede sizin gibi yerlesme kanamasidirYerlesme kanamasi kisiden kisiye degisir bence, ben de bildigin regl kanamasi seklinde olmustu,ustelik dort bes gun de surmustu.
Canım merhaba peki belirtilerin varmiydi o süre zafindaYerlesme kanamasi kisiden kisiye degisir bence, ben de bildigin regl kanamasi seklinde olmustu,ustelik dort bes gun de surmustu.
Yerlesme kanamasi acik pembe veya kahve olur zaten.Genelde adetim kirmizi olur ama bu cok koyu kahve rengi bisey. Yarin doktora gidicem insallah bendede sizin gibi yerlesme kanamasidir
Hic belirti yoktu,bebegin kalbi atmaya baslayinca belirti basliyor,o da en erken altinci haftada basliyor yaniCanım merhaba peki belirtilerin varmiydi o süre zafinda
Canım sen hamileyken adet mi gördün ben tam anlamadımHic belirti yoktu,bebegin kalbi atmaya baslayinca belirti basliyor,o da en erken altinci haftada basliyor yani
Adet kanamasi gibi yasadim ben,hatta o sebeple test falan bile yapmamistim 9. Haftada fark ettik,doktora sordugumda yerlesme kanamasi yasamissin demisti ama benimki adet kanamasiyla ayniydi,dort bes gun surmustu.Canım sen hamileyken adet mi gördün ben tam anlamadım
Anladım canım bilgilerin için teşekkürlerAdet kanamasi gibi yasadim ben,hatta o sebeple test falan bile yapmamistim 9. Haftada fark ettik,doktora sordugumda yerlesme kanamasi yasamissin demisti ama benimki adet kanamasiyla ayniydi,dort bes gun surmustu.
Durumunuz nasıl oldu benimde aynı kahverengi akıntı var Sabahtır ama test yapmadım adet olcakmıyım diye bekliyorum ama sancımda olunca adet olucam diye bekledim hala kahverengi akıntı ve hala sancım var sizin son durum nedir hamile gözüküyorsu uzteste göreMerhaba hanımlar. Azerbaycandan herkese sevgiler. Çatlatma iğnemin 14 günü kahverengi kan geldi. 15 günü bu gun hala devam ediyor . Bu gun 15 ci gunu Test yaptım çok silik hafif çizgi belirdi. Bu kanama adet kanamasımı yoksa yerlesme kanamasimi? Yerlesme kanamasi kac gün sürer bende şu an 2 gündür kanama var ama bilmiyorum adetmi yerlesmemi. Bu durumu yasayip hamile kalan varmi?Eki Görüntüle 3270077
Sancınız oldumu peki benim kahverengi akıntım var bugün adet olmam gerek hesaplarıma göre ama sadece kahverengi akıntı var Sabahtır yarın anlasılor herhalde adet olcamAdet kanamasi gibi yasadim ben,hatta o sebeple test falan bile yapmamistim 9. Haftada fark ettik,doktora sordugumda yerlesme kanamasi yasamissin demisti ama benimki adet kanamasiyla ayniydi,dort bes gun surmustu.
Bende tutunma durumu olmus ama tamamlanmadan sonlanmış. İnsallah sizde tutuna bilirSancınız oldumu peki benim kahverengi akıntım var bugün adet olmam gerek hesaplarıma göre ama sadece kahverengi akıntı var Sabahtır yarın anlasılor herhalde adet olcam
Ben de adet oldum inşallah Allah nasip eder çok istiyorum Allah sizede nasip eder inşallahBende tutunma durumu olmus ama tamamlanmadan sonlanmış. İnsallah sizde tutuna bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?