Çatlatma iğnemin 15. Günü ve dibe vurdum gibi hissediyorum

Ne yaptınız son durumunuz ne oldu
pardon siz ilkini sormuşsunuz ilki olmadı ikinci deyim ilkinde kritik gece varya ondan birini yapmamıştık eşim hastaydı o yüzden doktor tekrar aynı tedaviyi uyguladı 5 lı femara ve gonal f iğnesi ile yumurt büyüttük nur topu gibi 4 adet yumurtam oluşmuştu iki sağda ikide solda büyüklükleri 20 mmlidi hepsi ve ayın 25 ne çatlatma iğnesini vuruldum bu gün 12. Gün işte hiç test filan yapmadım kafaya bakmamaya çalıştım ne bilim sitreste tetikliyor bir yerde

pardon siz ilkini sormuşsunuz ilki olmadı ikinci deyim ilkinde kritik gece varya ondan birini yapmamıştık eşim hastaydı o yüzden doktor tekrar aynı tedaviyi uyguladı 5 lı femara ve gonal f iğnesi ile yumurt büyüttük nur topu gibi 4 adet yumurtam oluşmuştu iki sağda ikide solda büyüklükleri 20 mmlidi hepsi ve ayın 25 ne çatlatma iğnesini vuruldum bu gün 12. Gün işte hiç test filan yapmadım kafaya bakmamaya çalıştım ne bilim sitreste tetikliyor bir yerde
Hadi inşallah güzel haberler gelsin

Ne zaman
ne zaman test yapacaksınız iyi durmuşsunuz maşallah

Ne zaman

ne zaman test yapacaksınız iyi durmuşsunuz maşallah
Baktım ben çok yıprandım ağladım üzüldüm bizimkiler test yapma dedi kafana takma dedi iğneleri vurdum mu vuruldum yumurtalar iyi sperm testide yaptırdık o da iyi baya ilişki gününü de tamamladık Rabbime bıraktım gerisini allahın takdirine kaldım hayırlısından sağlıklısından herkesin yanı süre banada nasip etsin inşallah

Back
X