- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz tez canlıyım ben ondan:)) iğnede toplamda kaç beta hcg hormonu oluyor biliyor musunz? Aslında cok fazla su da tüketiyorum cıksın diyeİğnenin etkisi geçmiş fakat erken yapmışsınız biraz. En az 4 gün sonra tekrarlayın. Zaten gebelik yoksa muhtemelen 14. Günde adet olursunuz
Ben iğneden 1 gün sonra meraktan baktırdım 82 idi hcg değeri muhtemelen 80-100 mg arası bir hcg var iğnedeBiraz tez canlıyım ben ondan:)) iğnede toplamda kaç beta hcg hormonu oluyor biliyor musunz? Aslında cok fazla su da tüketiyorum cıksın diye
Bilmiyorum ama baya yükleme bir doz oluyor. Bazılarında 8-9. Günde sıfırlanıyor sizde de öyle olmuş. Önemli olan bundan sonrası en azından bir değer çıktığında iğneden mi diye şüphelenmezsiniz. Umarım yükselirBiraz tez canlıyım ben ondan:)) iğnede toplamda kaç beta hcg hormonu oluyor biliyor musunz? Aslında cok fazla su da tüketiyorum cıksın diye
Sağol canım teşekkür ederim insallah güzel haber verebilirimBilmiyorum ama baya yükleme bir doz oluyor. Bazılarında 8-9. Günde sıfırlanıyor sizde de öyle olmuş. Önemli olan bundan sonrası en azından bir değer çıktığında iğneden mi diye şüphelenmezsiniz. Umarım yükselir
İnşAllahSağol canım teşekkür ederim insallah güzel haber verebilirim
Harika çok sevindim senin adına bir kaç konularda görmüştüm seni. Umarım sağlıkla ilerler hayırlı olsunOlurda merak eden olursa kan değerim bugün 9.2 cıktı![]()
Teşekkür ederim inşallahHarika çok sevindim senin adına bir kaç konularda görmüştüm seni. Umarım sağlıkla ilerler hayırlı olsun![]()
Amin inşallahTeşekkür ederim inşallah
Allah sizede nasip etsin hayırlısıyla![]()
Hayırlı olsunn belirtileriniz var mıydı yumurta kac mm iken iğne vuruldunZOlurda merak eden olursa kan değerim bugün 9.2 cıktı![]()
21mm iken vuruldum tek yumurram vardı. Belirti olarak kabızlık,gaz,rahim batmaları, karın ağrısı ,kasık ağrısı,göğüs ucu hassasiyeti ve sivilcelenme yaşadım canımHayırlı olsunn belirtileriniz var mıydı yumurta kac mm iken iğne vuruldunZ
Canım merhaba iğneden sonra ilişki sıklığın nasıl oldu? Bende bugun doktordan geliyorum 20 mm 1 yumurtam vardı iğne oldum21mm iken vuruldum tek yumurram vardı. Belirti olarak kabızlık,gaz,rahim batmaları, karın ağrısı ,kasık ağrısı,göğüs ucu hassasiyeti ve sivilcelenme yaşadım canım
Bak kuzum iğneyi 30 Kasım da oldum zaten 28 Kasım da ilişki olmuştu.Canım merhaba iğneden sonra ilişki sıklığın nasıl oldu? Bende bugun doktordan geliyorum 20 mm 1 yumurtam vardı iğne olduminşallah senin gibi hamile kalırım
![]()
Çok teşekkür ederim canım. Sağlıkla kucağına al inşallahBak kuzum iğneyi 30 Kasım da oldum zaten 28 Kasım da ilişki olmuştu.
İğneden sonrada 1-2-3-6 Aralık ilişki oldu sonra bekleyiş başladı.ben bu arada cok düzenli beslendim bol su içtim folik asiti ihmal etmedim meyve sebze ceviz fındık cok tükettim
![]()
İnşallah canım benim Rabbim sanda nasip etsin bu mutluluğuÇok teşekkür ederim canım. Sağlıkla kucağına al inşallahBende senin gibi yapayım
![]()
Hayırlı uğurlu olsun canımOlurda merak eden olursa kan değerim bugün 9.2 cıktı![]()