- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Ya hamileymişsiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde bugün 10. Günüm ama içim içimi yiyor günler geçmek bilmiyor resmenOlurda merak eden olursa kan değerim bugün 9.2 cıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hamileymişsiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde bugün 10. Günüm ama içim içimi yiyor günler geçmek bilmiyor resmenOlurda merak eden olursa kan değerim bugün 9.2 cıktı![]()
11.günüydü canım:) evet vardı rahimde iğne batmalar , adet olcakmış gibi karın ağrısı,kabızlık, aşırı göğüs ucu hassasiyeti, şişkinlikYa hamileymişsiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde bugün 10. Günüm ama içim içimi yiyor günler geçmek bilmiyor resmenbelirtilerin var mıydı peki bide 9.2 cıktıgında kacıncı gündeydi iğnenin.
İnşallah nasip olur11.günüydü canım:) evet vardı rahimde iğne batmalar , adet olcakmış gibi karın ağrısı,kabızlık, aşırı göğüs ucu hassasiyeti, şişkinlik
Teşekkür ederim bu arada sizede nasip olsun inşallah![]()
Bende de 1 hafta oldu iğneye batmalar ve huzursuzluk var karnımda, artı olarak sırt ağrısı da oldu 1 hafta sonra baktırıcam inşallahİnşallah nasip olurBenimde kasık ağrılarım bitmedi bir türlü tek o var şuanda elimde.
İnsallah güzel haberler alırsınBende de 1 hafta oldu iğneye batmalar ve huzursuzluk var karnımda, artı olarak sırt ağrısı da oldu 1 hafta sonra baktırıcam inşallah
Hepimiz güzel haberler alırız inşallah canımİnsallah güzel haberler alırsın
Ben dayanamadım 12. Gününden test yaptım tertemiz bir negatif aldımHepimiz güzel haberler alırız inşallah canım
Yaa ben hiç yapmayayım ozaman daha 8. Gün bugün iğnedenBen dayanamadım 12. Gününden test yaptım tertemiz bir negatif aldımumudumu yitirmiyorum ancak insan genede varsa bilmek istiyor
Sabahta yaptım yok canım negatifi aldım. Doktorum beni de uyardı sakın 15 gün dolmadan test yap psikolojik olarak etkilenirsin dedi de işte ne biliyim insan belirti arıyor bi silikte olsa çizgi görmek istiyorYaa ben hiç yapmayayım ozaman daha 8. Gün bugün iğnedenama 15 16. Günler net sonuç verir demişti hemşire az daha bekle canım birkaç gün sonra değişebilir
Evet ve ben dayanamadım yaptım bugün tabiki negatif 9.gün üstelik çöktü psikolojiSabahta yaptım yok canım negatifi aldım. Doktorum beni de uyardı sakın 15 gün dolmadan test yap psikolojik olarak etkilenirsin dedi de işte ne biliyim insan belirti arıyor bi silikte olsa çizgi görmek istiyor
Kuzum bakma daha erken aslında biz acele ediyoruz. 9.-12. Günler filan erken aslında biz aceleceyizEvet ve ben dayanamadım yaptım bugün tabiki negatif 9.gün üstelik çöktü psikoloji![]()
Haftaya tekrar yaparım bakalım canım 15. Gününde falanKuzum bakma daha erken aslında biz acele ediyoruz. 9.-12. Günler filan erken aslında biz aceleceyiz