- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 11gun kan verdim 1.7 yükselir miTesti çok erken yapmışsınız. İğnenin etkisi olabilir. 3 gün sonra tekrarlarsanız daha iyi olur
Merhaba ben çizgiyi göremedim ama çizgi varsa da kanda görmeden sevinmeyin.aşılama yaptırdığımda çatlatma iğnesi de yapılmıştı ve idrar testim 13.günü bile pozitif sonuç vermişti hem de bayağı belirgindi. Çok sevindim sabahı zor ettim sabahın köründe koştur koştur sağlık ocağında kan verdim ve sonucum 1.20 çıktı hayallerım umutlarım maalesef suya düştüCatlatma ignesi 10. Günü test yaptim cok silik cikti gebeliktenmidir
11 gün kan verdim 1.7 cikti negatifMerhaba ben çizgiyi göremedim ama çizgi varsa da kanda görmeden sevinmeyin.aşılama yaptırdığımda çatlatma iğnesi de yapılmıştı ve idrar testim 13.günü bile pozitif sonuç vermişti hem de bayağı belirgindi. Çok sevindim sabahı zor ettim sabahın köründe koştur koştur sağlık ocağında kan verdim ve sonucum 1.20 çıktı hayallerım umutlarım maalesef suya düştü![]()
Bnde 10 gün kan vermştm 2.06 ckmştınsnra 13 gün tekrr verdm ilk önce evde test yaptm umutm yok vazytte hafif silik çizgi ckmştı snra kostr kostr kan verdm 19.87 ckmştı yükselmşti11 gün kan verdim 1.7 cikti negatif
Benim kide 11 gün 1. 7 umut varmi diyorsunBnde 10 gün kan vermştm 2.06 ckmştınsnra 13 gün tekrr verdm ilk önce evde test yaptm umutm yok vazytte hafif silik çizgi ckmştı snra kostr kostr kan verdm 19.87 ckmştı yükselmşti
Erken gebelik testim var yapsam cikarmi simdiBnde 10 gün kan vermştm 2.06 ckmştınsnra 13 gün tekrr verdm ilk önce evde test yaptm umutm yok vazytte hafif silik çizgi ckmştı snra kostr kostr kan verdm 19.87 ckmştı yükselmşti
Bekle diyorsun yaniEğer gebelik yoksa zaten 15. gün regl oluyor. Bende öyle oldu. İnşaAllah sizin vardır. 14. Gün test yapmak sağlıklı sonuç verir diyor doktorlar.
Yani bekle diyemiyorum çünkü kendim de sabırsızım kaç tane test yaptım 15 günde Allah bilirBekle diyorsun yani
Bende oyle gunluk test yaptim aslında bu dünkü test bugünkü test daha iyi cikti kanda çıkmayınca en azından supli değer bekliyordum test yapım çıkarsa hamile o zaman kanda sonra artar belkiYani bekle diyemiyorum çünkü kendim de sabırsızım kaç tane test yaptım 15 günde Allah bilir
Ama 14.günden önce umutlanma çünkü sonra daha çok üzülüyor insan. Ben de 13.gündü sanırım erken gebelik testi yaptım. Hafif bir çizgi çıktı umutla bekledim. 15. Gün regl oldum. Ama burada şunu da okudum 12. Gün negatif çıkıp 14. Gün pozitif olanlar var. Yani herkesin aynı olmaz tabi
Allah gönlüne göre versin İnşaAllah
İşte bnm 10 günde 2.06 cktı 3 gün 19.87 cktıBenim kide 11 gün 1. 7 umut varmi diyorsun
Dene yap baklmErken gebelik testim var yapsam cikarmi simdi
Dene yap baklm
Yaptnmı
Bgn yaptgnmı silik czgi cktı yoksa dün yaptgnmıDenedim silik cikti ama kanda 1.20 cikti 12 günüm
Dun normal yaptim 11 gün silikti kan verdim dun erken gebelik olan bu sabah 12 günBgn yaptgnmı silik czgi cktı yoksa dün yaptgnmı
Dun normal yaptim 11 gün silikti kan verdim dun erken gebelik olan bu sabah 12 gün
Bak buBgn yaptgnmı silik czgi cktı yoksa dün yaptgnmı