Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14-15 gün olması lazım 3 gün sonra tekrar etArkadaşlar merhaba bugün iğnenin 11.günü kan verdim fakat negatif çıktı gebelik olsa çıkardı sanırım değil mi
Canım daha çok erkenArkadaşlar merhaba bugün iğnenin 11.günü kan verdim fakat negatif çıktı gebelik olsa çıkardı sanırım değil mi
Son adet tarihim 10 Nisan 18 de iğne oldum 11.gün burda pozitif çıkanları okuyucunca yaptırayım dedim bayram tatili girmeden negatif çıktıCanım daha çok erken
iğne olduğun günü sayma iğne günü hariç 10. günün oluyor daha çok erkenSon adet tarihim 10 Nisan 18 de iğne oldum 11.gün burda pozitif çıkanları okuyucunca yaptırayım dedim bayram tatili girmeden negatif çıktı
17 gün bnde pozitif verdi bekle sabret bı hafta daha düşünme oldu mu diyeSon adet tarihim 10 Nisan 18 de iğne oldum 11.gün burda pozitif çıkanları okuyucunca yaptırayım dedim bayram tatili girmeden negatif çıktı
Düşünüp kendini sterese sokma şal herşeyi bayramı düşünmeden geçir kafandan sil rahat ol strese sokma yipranirsin kendiniSon adet tarihim 10 Nisan 18 de iğne oldum 11.gün burda pozitif çıkanları okuyucunca yaptırayım dedim bayram tatili girmeden negatif çıktı
Dualarım seninle canım benim stres sakin yapma herşey Gönlünce Olsun inşallahSon adet tarihim 10 Nisan 18 de iğne oldum 11.gün burda pozitif çıkanları okuyucunca yaptırayım dedim bayram tatili girmeden negatif çıktı
Amin herkesin inşallahDualarım seninle canım benim stres sakin yapma herşey Gönlünce Olsun inşallah![]()
İnşallahAmin herkesin inşallah