Çatlatma iğnesi 11.gün

deniz0625

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
70
35
38
30
Merhaba ben çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günümdeyim. beyaz kremsi akıntım, göğüs ağrım ve kasık ağrım var sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi yoksa reglim mi gelecek onun habercisi mi?

Merhaba ben çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günümdeyim. beyaz kremsi akıntım, göğüs ağrım ve kasık ağrım var sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi yoksa reglim mi gelecek onun habercisi mi?
Yarın test yapabilirsin çıkan sonuç nett olucak

Göğüs ağrım yok ama aynı durumdayız ben de 12 Ağustos da vurdum iğneyi test yaparsan haber verir misin :)

Testi henüz alamadım çalışıyorum akşam alıp yapacağım inşallah güzel haberle gelirim 4 yıldır bekliyoruz🤲

Benimde 13.günüm iğne günü hariç belirtiler aynı ne zaman test yapsam acaba eşim bekle 4-5 gün daha diyor

Back
X