Ne zaman kan vereceksiniz?kızlar merhaba , biliyorum sürekli aynı sorular soruluyor emin olabilirsiniz bütün başlık lari gezdim okudum . Ama işte hep bi ümit.
Bugün gonal f + ovitrelle kullanalı 13.Günüm adet tarihime 3 kaldı. Gebelik Testi silik çizgi çıktı.
Sizce igne etkisi mi boşuna ümitlenmemeli miyim.
Bende çatlatma iğnesinin 12. Gününde negatife dönmüştü. İnşallah hamilesindirkızlar merhaba , biliyorum sürekli aynı sorular soruluyor emin olabilirsiniz bütün başlık lari gezdim okudum . Ama işte hep bi ümit.
Bugün gonal f + ovitrelle kullanalı 13.Günüm adet tarihime 3 kaldı. Gebelik Testi silik çizgi çıktı.
Benim bugun 10. Gun, sabah yaptigim silikti az once yaptigim negatif olmustu sanirim gecti igne etkisi. 13 e cok kalmiyor diye biliyorumkızlar merhaba , biliyorum sürekli aynı sorular soruluyor emin olabilirsiniz bütün başlık lari gezdim okudum . Ama işte hep bi ümit.
Yarin sabah ilk idrarla yine yapin, tekrar ikinci cizgi cikarsa kan verin derim. Ama saglik ocaginda cuma gunu yapilan kan tahlilleri ptesi cikabiliyormus sanirim, emin olmamakla birlikte, acilde ya da ozelde verirseniz daha cabuk alirsiniz sonucu.kızlar merhaba , biliyorum sürekli aynı sorular soruluyor emin olabilirsiniz bütün başlık lari gezdim okudum . Ama işte hep bi ümit.
Sizin de mesajlariniza hep denk geliyorum. Bu ay insallah guzel haber alacaksiniz, nedense oyle hissediyorum. 3-4gun sabir...Benim bugun 10. Gun, sabah yaptigim silikti az once yaptigim negatif olmustu sanirim gecti igne etkisi. 13 e cok kalmiyor diye biliyorum
Pazartesi vermeyi düşündüm adet olmazsamNe zaman kan vereceksiniz?
Off inşallah geçen ay da tam 14 ünde adet oldum yarın büyük günBende çatlatma iğnesinin 12. Gününde negatife dönmüştü. İnşallah hamilesindir
İnşallah öyledir yaBenim bugun 10. Gun, sabah yaptigim silikti az once yaptigim negatif olmustu sanirim gecti igne etkisi. 13 e cok kalmiyor diye biliyorum
Yarın tekrar yapayım doğru diyorsunuz onun sonucuna göre artık tahlil vereyimYarin sabah ilk idrarla yine yapin, tekrar ikinci cizgi cikarsa kan verin derim. Ama saglik ocaginda cuma gunu yapilan kan tahlilleri ptesi cikabiliyormus sanirim, emin olmamakla birlikte, acilde ya da ozelde verirseniz daha cabuk alirsiniz sonucu.
Vallahi bu kaçıncı artık umutlanmamak elde değil. Dualarınız için çok teşekkür ederimSizin de mesajlariniza hep denk geliyorum. Bu ay insallah guzel haber alacaksiniz, nedense oyle hissediyorum. 3-4gun sabir...
Bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı igne etkisymis galibaBenim bugun 10. Gun, sabah yaptigim silikti az once yaptigim negatif olmustu sanirim gecti igne etkisi. 13 e cok kalmiyor diye biliyorum
Bu sabah tekrar kaset test yaptım negatif çıktı igne etkisiymis sanırım dünYarin sabah ilk idrarla yine yapin, tekrar ikinci cizgi cikarsa kan verin derim. Ama saglik ocaginda cuma gunu yapilan kan tahlilleri ptesi cikabiliyormus sanirim, emin olmamakla birlikte, acilde ya da ozelde verirseniz daha cabuk alirsiniz sonucu.
Aşılama olmadı bende . Ama bugün test negatif çıktı silik değildi 14. Gun dü bugün. Yarın regli günüm bakalımbenim çatlatma iğnesinin 13. günü aşılamanında12. günü pozitif çıkmıştı silik hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?