Çatlatma ignesi 13. Gün lutfen yardımcı olur musunuz.

kcby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
82
25
3
30
kızlar merhaba , biliyorum sürekli aynı sorular soruluyor emin olabilirsiniz bütün başlık lari gezdim okudum . Ama işte hep bi ümit.
Bugün gonal f + ovitrelle kullanalı 13.Günüm adet tarihime 3 kaldı. Gebelik Testi silik çizgi çıktı.
Sizce igne etkisi mi boşuna ümitlenmemeli miyim.

Ne zaman kan vereceksiniz?

Bende çatlatma iğnesinin 12. Gününde negatife dönmüştü. İnşallah hamilesindir

Benim bugun 10. Gun, sabah yaptigim silikti az once yaptigim negatif olmustu sanirim gecti igne etkisi. 13 e cok kalmiyor diye biliyorum

Yarin sabah ilk idrarla yine yapin, tekrar ikinci cizgi cikarsa kan verin derim. Ama saglik ocaginda cuma gunu yapilan kan tahlilleri ptesi cikabiliyormus sanirim, emin olmamakla birlikte, acilde ya da ozelde verirseniz daha cabuk alirsiniz sonucu.

Benim bugun 10. Gun, sabah yaptigim silikti az once yaptigim negatif olmustu sanirim gecti igne etkisi. 13 e cok kalmiyor diye biliyorum
Sizin de mesajlariniza hep denk geliyorum. Bu ay insallah guzel haber alacaksiniz, nedense oyle hissediyorum. 3-4gun sabir...

Yarin sabah ilk idrarla yine yapin, tekrar ikinci cizgi cikarsa kan verin derim. Ama saglik ocaginda cuma gunu yapilan kan tahlilleri ptesi cikabiliyormus sanirim, emin olmamakla birlikte, acilde ya da ozelde verirseniz daha cabuk alirsiniz sonucu.
Yarın tekrar yapayım doğru diyorsunuz onun sonucuna göre artık tahlil vereyim

Bu sabah tekrar kaset test yaptım negatif çıktı igne etkisiymis sanırım dün

benim çatlatma iğnesinin 13. günü aşılamanında12. günü pozitif çıkmıştı silik hamileydim

benim çatlatma iğnesinin 13. günü aşılamanında12. günü pozitif çıkmıştı silik hamileydim
Aşılama olmadı bende . Ama bugün test negatif çıktı silik değildi 14. Gun dü bugün. Yarın regli günüm bakalım

Merhabalar benim de catlatma ignesinin 13.Günü ade tarihim de 3 gün gecikti sizce kan tahlili versem mi kaset test yapmadım hiç cikmkcak diye korkuyorum geçen ayda böyle olmuştum.18 gün adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…