- 9 Nisan 2022
- 356
- 429
- 53
- 36
- Konu Sahibi Maviyasemin
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız bugün 13. Günüm predictor yaptım negatif
erken mi yaptım bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8-9-10. Günler silik çizgi gördüm. Bugün 11. Gün negatifti sanirim vücudum igne etkisini attı artık. Yarın 12. Günüm sabahtan tekrar test yapacağım. Ama 14 gün negatif görüp sonra pozitife dönen de çok var canım adet olana kadar umut var yani. Belirtilerin var mi ?Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız bugün 13. Günüm predictor yaptım negatiferken mi yaptım bilmiyorum
Ne yaptın canım tekrarladın mı testibelirti yok 3 kere hamilelik geçirdim hiç birinde belirti olmamıştı dün adet olacak gibi kasıkta hafif ağrı var gibiydi ama bilmiyorum artık
Sisin sonucunuz nedir inşallah güzel bir sonuç alırsınız8-9-10. Günler silik çizgi gördüm. Bugün 11. Gün negatifti sanirim vücudum igne etkisini attı artık. Yarın 12. Günüm sabahtan tekrar test yapacağım. Ama 14 gün negatif görüp sonra pozitife dönen de çok var canım adet olana kadar umut var yani. Belirtilerin var mi ?
Kan verseniZ daha iyi 1yada 2haftalik bile gösterir. idrar testi yaparsanız ancak 4haftalik sonra gösterir.Dün yine yaptım yok. Bugün iğnenin 15. Günü hala umut var mı bilmiyorum![]()
![]()
13. Gün bu sabah test yapmadim gece yapmıştım negatiftiSisin sonucunuz nedir inşallah güzel bir sonuç alırsınız
Kan verin bence inşallah pozitif sonucu alirsinBugün tekrar test yapmadım kan versem mi diye düşünüyorum artık çok yoruldum![]()
10. Gün öğlen idrar testi yaptım negatifÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız bugün 13. Günüm predictor yaptım negatiferken mi yaptım bilmiyorum
Neyaptin verdinmi kaniBugün tekrar test yapmadım kan versem mi diye düşünüyorum artık çok yoruldum![]()
Benim de bugün 13.gunum kaset test yaptım negatif erken gebelik testi mi yapmam gerekiyorduÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız bugün 13. Günüm predictor yaptım negatiferken mi yaptım bilmiyorum
Yok genellikle kaset test yapiyorlar zaten benimde bugün 15. Gün ne idrarda pozitif ne de adet oldum hala bekliyorumBenim de bugün 13.gunum kaset test yaptım negatif erken gebelik testi mi yapmam gerekiyordu
Gerçekten çok yıpranmış durumdayım artık 1 buçuk yıldır yoruldum bu son emegimdi bu seferde olmazsa vazgeçiyorum artıkYok genellikle kaset test yapiyorlar zaten benimde bugün 15. Gün ne idrarda pozitif ne de adet oldum hala bekliyorum
2gun sonra ver kanı. 1.20 değeri yükselen varKizlae ben 12.gunu kan verdim 1.20. Cikti. Bugun 13.gunum sabah erken gebelik testinde silik cizgi gordum sizce umutlanmali miyim ? Belirtim de yok
Tamam canim tesekkur ederim ama hic hamile gibi hissetmiyorum.. brnim igmeden 3 gun sonra catladi ondan eminim2gun sonra ver kanı. 1.20 değeri yükselen var