Çatlatma iğnesi 14. Gün test sonucuma bakar mısınız

Masumm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
243
44
13
31
Bugün çatlatma ignemin 14. Günü çok iyi değerlendiremedik ama nasip Allah'tan dedik 9.gun negatifti 12. Gün silikti bugün başka markayla tekrarladim 14. Gün bugünde silik neden silik olur

Eklentiler

• IMG_20240130_063736.webp
    IMG_20240130_063736.webp
    72 KB · Görüntüleme: 664
  • IMG_20240130_061955.webp
    IMG_20240130_061955.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 529
Bugün çatlatma ignemin 14. Günü çok iyi değerlendiremedik ama nasip Allah'tan dedik 9.gun negatifti 12. Gün silikti bugün başka markayla tekrarladim 14. Gün bugünde silik neden silik olur
Canım inşallah vardır ama belkide kimyasal olabilir genellikle kimyasallarda koyulaşmak hep silik çıkar kan ver bi istersen

kan ver canım iki gün sonra tekrar ver bu zor sureç abartıyorum bınlerce kez yasadım. gebelik varsa koyulaşıyor

Canım inşallah vardır ama belkide kimyasal olabilir genellikle kimyasallarda koyulaşmak hep silik çıkar kan ver bi istersen
Şimdi internetten baktimda cnm kimyasallar hamilelik belirtisi göstermemiş bende göğüs hassasiyeti ve çok akıntı var hayla devam eden

Sizde mi silik olup negatif oldunuz
çok oldu maalesef iğnenin etkisi değil ama sizinki öyle olsa önce negatif çıkmazdı. kan vermek istemiyorsanız birkaç test alıp koyulaşıyor mu onu da takip edebilşrsşniz zaten adet gününde az çok silik çıkıyor böyle. heveslendirmek istemem de benim bu yacrumda adet günğ çok silik çıktı koyulaşıp test çizgisiyle aynı olması 6 haftayı buldu. kan da verdim yukselişi takip ettim artışı d sağlıklıydı. artışın sağlıklı olması da kimyasal gebelik gibi olumsuz durumları bertaraf edşyor. inşallah bu bebiş gelmiştir.

İnsallh cnm 12 dindeki testen daha koyuydu bu kez cnm nasip tabi varsa nasibizde olur herşeyin hayırlısı sizde belirti var miydi

İnsallh cnm 12 dindeki testen daha koyuydu bu kez cnm nasip tabi varsa nasibizde olur herşeyin hayırlısı sizde belirti var miydi
vardı ama gebelikten artık umudumu tamamen bıtırmıştım. fitness yapıp ağırlık çalışmaya başlamıştım ama dıyete spora ragmen kilo aldım ve bu artan progesteron etkisiymiş. bilemedim onu . bir de kasığımda sol tarafta batma çekilme oluyordu. aşırı da terlemeye başlamıştım.

Yaaa bende kilo aldım nasıl aldım bilmiyorum çatlatma iğnesi den mi diyorum aşırı akıntım var

olabilir. 14. gün artık bugun yarın regl olmalısınız olmadıysanız umut var bence bir kaç test alıp tekrar yapabılırsınız

Şimdi internetten baktimda cnm kimyasallar hamilelik belirtisi göstermemiş bende göğüs hassasiyeti ve çok akıntı var hayla devam eden
Malesef gösteriyor hamilelik belirtisi canım. Akıntı, göğüs hassasiyeti ve büyümesi. Ama inşallah senin ki değildir. Kötüyü düşünme aklına bile getirme

Malesef gösteriyor hamilelik belirtisi canım. Akıntı, göğüs hassasiyeti ve büyümesi. Ama inşallah senin ki değildir. Kötüyü düşünme aklına bile getirme
Canım dayanamadim şimdi gene yaptım dahada koyulasmis inşallah normal gebeliktir 5dkda böyle oldu

Eklentiler

• IMG_20240130_164951.webp
    IMG_20240130_164951.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 463
Amin insallh cnm yarın kesinler artık hayırlısı

Ayy insallh cnm amin qllah isteyen herkese nasip etsin banada etsin oğlum 7 yaşında o xmandir olmuyor hayırlısı baklm
kuzum benım kızım da 8 yaşında hiç olmadı aşılama da oldum kasımda bi baktık kendiliğinden gelmiş. benim çocuğum olmuyor dıye öyle inanmısım ki ılk 2 ay hamile olduguma ınanamadım.

Back
X