Bugün çatlatma ignemin 14. Günü çok iyi değerlendiremedik ama nasip Allah'tan dedik 9.gun negatifti 12. Gün silikti bugün başka markayla tekrarladim 14. Gün bugünde silik neden silik olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah vardır ama belkide kimyasal olabilir genellikle kimyasallarda koyulaşmak hep silik çıkar kan ver bi istersenBugün çatlatma ignemin 14. Günü çok iyi değerlendiremedik ama nasip Allah'tan dedik 9.gun negatifti 12. Gün silikti bugün başka markayla tekrarladim 14. Gün bugünde silik neden silik olur
kan ver canım iki gün sonra tekrar ver bu zor sureç abartıyorum bınlerce kez yasadım. gebelik varsa koyulaşıyorBugün çatlatma ignemin 14. Günü çok iyi değerlendiremedik ama nasip Allah'tan dedik 9.gun negatifti 12. Gün silikti bugün başka markayla tekrarladim 14. Gün bugünde silik neden silik olur
Yarın sabah sağlık ocağında vereceğim cuma tekrar verdirirlerdirkan ver canım iki gün sonra tekrar ver bu zor sureç abartıyorum bınlerce kez yasadım. gebelik varsa koyulaşıyor
Sizde mi silik olup negatif oldunuzkan ver canım iki gün sonra tekrar ver bu zor sureç abartıyorum bınlerce kez yasadım. gebelik varsa koyulaşıyor
Şimdi internetten baktimda cnm kimyasallar hamilelik belirtisi göstermemiş bende göğüs hassasiyeti ve çok akıntı var hayla devam edenCanım inşallah vardır ama belkide kimyasal olabilir genellikle kimyasallarda koyulaşmak hep silik çıkar kan ver bi istersen
çok oldu maalesef iğnenin etkisi değil ama sizinki öyle olsa önce negatif çıkmazdı. kan vermek istemiyorsanız birkaç test alıp koyulaşıyor mu onu da takip edebilşrsşniz zaten adet gününde az çok silik çıkıyor böyle. heveslendirmek istemem de benim bu yacrumda adet günğ çok silik çıktı koyulaşıp test çizgisiyle aynı olması 6 haftayı buldu. kan da verdim yukselişi takip ettim artışı d sağlıklıydı. artışın sağlıklı olması da kimyasal gebelik gibi olumsuz durumları bertaraf edşyor. inşallah bu bebiş gelmiştir.Sizde mi silik olup negatif oldunuz
vardı ama gebelikten artık umudumu tamamen bıtırmıştım. fitness yapıp ağırlık çalışmaya başlamıştım ama dıyete spora ragmen kilo aldım ve bu artan progesteron etkisiymiş. bilemedim onu . bir de kasığımda sol tarafta batma çekilme oluyordu. aşırı da terlemeye başlamıştım.İnsallh cnm 12 dindeki testen daha koyuydu bu kez cnm nasip tabi varsa nasibizde olur herşeyin hayırlısı sizde belirti var miydi
Malesef gösteriyor hamilelik belirtisi canım. Akıntı, göğüs hassasiyeti ve büyümesi. Ama inşallah senin ki değildir. Kötüyü düşünme aklına bile getirmeŞimdi internetten baktimda cnm kimyasallar hamilelik belirtisi göstermemiş bende göğüs hassasiyeti ve çok akıntı var hayla devam eden
Canım dayanamadim şimdi gene yaptım dahada koyulasmis inşallah normal gebeliktir 5dkda böyle olduMalesef gösteriyor hamilelik belirtisi canım. Akıntı, göğüs hassasiyeti ve büyümesi. Ama inşallah senin ki değildir. Kötüyü düşünme aklına bile getirme
tamam gelmiş bu bebekCanım dayanamadim şimdi gene yaptım dahada koyulasmis inşallah normal gebeliktir 5dkda böyle oldu
Aynen koyulasmis canım sen aklına getirme hiç. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua etCanım dayanamadim şimdi gene yaptım dahada koyulasmis inşallah normal gebeliktir 5dkda böyle oldu
Amin insallh cnm yarın kesinler artık hayırlısı hakkimizdaAynen koyulasmis canım sen aklına getirme hiç. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et
Amin insallh cnm yarın kesinler artık hayırlısıAynen koyulasmis canım sen aklına getirme hiç. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et
Ayy insallh cnm amin qllah isteyen herkese nasip etsin banada etsin oğlum 7 yaşında o xmandir olmuyor hayırlısı baklmtamam gelmiş bu bebek![]()
kuzum benım kızım da 8 yaşında hiç olmadı aşılama da oldum kasımda bi baktık kendiliğinden gelmiş. benim çocuğum olmuyor dıye öyle inanmısım ki ılk 2 ay hamile olduguma ınanamadım.Amin insallh cnm yarın kesinler artık hayırlısı
Ayy insallh cnm amin qllah isteyen herkese nasip etsin banada etsin oğlum 7 yaşında o xmandir olmuyor hayırlısı baklm