Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi 14. Gün test sonucuma bakar mısınız
kuzum benım kızım da 8 yaşında hiç olmadı aşılama da oldum kasımda bi baktık kendiliğinden gelmiş. benim çocuğum olmuyor dıye öyle inanmısım ki ılk 2 ay hamile olduguma ınanamadım.
Oo hadi hayırlısıyla alırsınız kucağınıza aynıyız o zmn bende alistirmistim artık galiba olmuycak die karşıma Allah iyi bı doktor çıkardı diğerleri ilgilenmedi bile ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanımım suan
Oo hadi hayırlısıyla alırsınız kucağınıza aynıyız o zmn bende alistirmistim artık galiba olmuycak die karşıma Allah iyi bı doktor çıkardı diğerleri ilgilenmedi bile ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanımım suan
Bugün çatlatma ignemin 14. Günü çok iyi değerlendiremedik ama nasip Allah'tan dedik 9.gun negatifti 12. Gün silikti bugün başka markayla tekrarladim 14. Gün bugünde silik neden silik olur