Evt bana yapti en son gittiğimde bir şey kalmamıştıOnu ilk kez duyuyorum. Ama klomen kist yapıyomuş burda öyle okumuştum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt bana yapti en son gittiğimde bir şey kalmamıştıOnu ilk kez duyuyorum. Ama klomen kist yapıyomuş burda öyle okumuştum.
Evet kötü ben de zorla içtim sabahları aç karnına içiyodum daha igrenctiTadı çok iğrenç
Hayıt macunu aldım iki kavanoz öylece duruyor.
Hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişlerEvet kötü ben de zorla içtim sabahları aç karnına içiyodum daha igrencti
Regl oldum . Bu ay kontrole gidecem ama doktor ilaç falan verirse yemicem kendi haline birakicam . Önereceğin bişey var mı . Yumurtalarım güzel bı sıkıntı yok. Soğan kürü yapsam mıHayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişler
Benmde bugün ilk günüm zaman nasıl geçeceeekk bilmiyorum![]()
Hiç denemedim canm öyle doğal şeyler.Regl oldum . Bu ay kontrole gidecem ama doktor ilaç falan verirse yemicem kendi haline birakicam . Önereceğin bişey var mı . Yumurtalarım güzel bı sıkıntı yok. Soğan kürü yapsam mı
Anladım canım hiç bişey kullanmicam sadece folik asit alicam ve kendine bırakacamHiç denemedim canm öyle doğal şeyler.
Bnde elenatal 2 kullanıyorum dr onu önermişti. Hap sevmiyorm normalde ama bunu mecbur içiyorumAnladım canım hiç bişey kullanmicam sadece folik asit alicam ve kendine bırakacam
Bir şey sorucam ya bu ay adetim 1 buçuk gün sürdü normalde bir günde bir paket pet biterdi . İlk gün yoğun oldu ciğer parçası falan düştü afederseniz . Bugün gidcektim doktorum izne çıkmış pazartesiye gidecem . Sizce neden böyle olduBnde elenatal 2 kullanıyorum dr onu önermişti. Hap sevmiyorm normalde ama bunu mecbur içiyorum![]()
O parçalar bende de oluyor da eski kan diyolar ona. Ama neden oldu bilemem canm.Bir şey sorucam ya bu ay adetim 1 buçuk gün sürdü normalde bir günde bir paket pet biterdi . İlk gün yoğun oldu ciğer parçası falan düştü afederseniz . Bugün gidcektim doktorum izne çıkmış pazartesiye gidecem . Sizce neden böyle oldu
Pazartesiyi beklicem bakalım . Ya ben çikolata kisti ameliyatı oldum ondan sonra adetim azaldı ondan önce yoğun kanamayla geciyodu 4 gün dolu dolu sonrası leke leke devam ediyodu . Acaba yumurta rezervim mi düştü diye mi . Soracağım doktorumaO parçalar bende de oluyor da eski kan diyolar ona. Ama neden oldu bilemem canm.
Kanamanın çokluğuyla azlığı onunla mı ilgiliki. Bilemedim. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım. Streste yapma. Regl streste etkiliyor zamanını miktarınıPazartesiyi beklicem bakalım . Ya ben çikolata kisti ameliyatı oldum ondan sonra adetim azaldı ondan önce yoğun kanamayla geciyodu 4 gün dolu dolu sonrası leke leke devam ediyodu . Acaba yumurta rezervim mi düştü diye mi . Soracağım doktoruma
Bıraktım bu ay ne stres ne başka bişey olursa olur olmazsa olmaz Rabbime bıraktım en iyisini bilirKanamanın çokluğuyla azlığı onunla mı ilgiliki. Bilemedim. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım. Streste yapma. Regl streste etkiliyor zamanını miktarını