Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 6. Gün test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
C88B08AB-9C86-425E-ABDC-4103D78E145F.webp
Kızlar bugün çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu vuruldugunu günü saymazsak 6 gün oldu,test yapmak istedim hafif silik çıktı acaba iğnenin etkisimidir hala yada iğnenin etkisi geçiyormu?

Ben de 2 nisanda iğne oldum. Fotografta silik cıkmıs. Sanırım 14. Gün bile etkisi tam geçmeyecek.

Eklentiler

• 9E522E65-75A0-45B5-867D-32CFE86DC5CC.webp
    9E522E65-75A0-45B5-867D-32CFE86DC5CC.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 448
Eki Görüntüle 2822597 Kızlar bugün çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu vuruldugunu günü saymazsak 6 gün oldu,test yapmak istedim hafif silik çıktı acaba iğnenin etkisimidir hala yada iğnenin etkisi geçiyormu?
İğnenin etkisi canım daha çok erken benimde böyleydi 8. Gün etkisi geçti ama kişiden kişiye değişiyor

İğnenin etkisi canım daha çok erken benimde böyleydi 8. Gün etkisi geçti ama kişiden kişiye değişiyor
Evet daha çok erken biliyorum ama yinede test ettim işte her gün test edip artıp artmadıgına bakmak istiyorum

Daha aydınlıkta çektim
Canım sen testine devam et artarsa anlamış olursun artmazsa zaten silinir,ama 11. Gün yani az kalmış 14 e yinede belli olmaz benim ilk denememde 13. Gün negatifti bidaha pozitif olmadı

Hiç ağrım yok ama uykulu ve hamile gibiyim iğne etkisiyle.
Benim baskı var gibi kasıklarım da bende 5 nisanda oldum,12. Gün bile negatif olup 13-14 de pozitife dönen var şuan bizimki iğne etkisi sanırım 🤷🏻‍♀️

Benim baskı var gibi kasıklarım da bende 5 nisanda oldum,12. Gün bile negatif olup 13-14 de pozitife dönen var şuan bizimki iğne etkisi sanırım 🤷🏻‍♀️
Canım varsa da daha yerleşme bile olmamıstır. Yumurtan kac mm idi. İğneden sonra yumurtanın çatlaması bile 1-2 gün. Yumurta çatladıktan sonra yerleşme yaklaşık 8-10 gün arası. Yani en erken yerleşme iğneden sonra 9-10 gün. Ve idrarda çıkması da +1-2 gün ekle. Yani en erken iğneden sonra 11-12 gün sonra idrarda gebelik çıkabilir. İstisnalar tabii vardır ama geneli böyle bence.

Canım varsa da daha yerleşme bile olmamıstır. Yumurtan kac mm idi. İğneden sonra yumurtanın çatlaması bile 1-2 gün. Yumurta çatladıktan sonra yerleşme yaklaşık 8-10 gün arası. Yani en erken yerleşme iğneden sonra 9-10 gün. Ve idrarda çıkması da +1-2 gün ekle. Yani en erken iğneden sonra 11-12 gün sonra idrarda gebelik çıkabilir. İstisnalar tabii vardır ama geneli böyle bence.
Aynen dediğin gibi sabırla beklemek düşüyor bizede,yumurtalarım 21 cm,17,18 cm 3 taneydi

Aynen dediğin gibi sabırla beklemek düşüyor bizede,yumurtalarım 21 cm,17,18 cm 3 taneydi
Yumurtaların çok güzel bebeğim takipteyim bat ne zaman inşallah güzel haberler alırız birlikte bende beklemedeyim benim postta konuşmuştuk 🥰

Back
X