Çatlatma ignesi 9. Beta hcg 4.7 çıktı hamilelik var mıdır
İdrar yolları enfeksiyonu olduğum için test yaptılar ondan erken yapmıştım peki ilaç gebeliği düşürür mü sizce ben hamile değilim diye düşünüyorum o zaman artıkMerhabalar test için çok erken davranmışsınız iğnenin üzerinden en az 13 gün geçmesi gerekiyor şimdi çıkan sonuç iğnenin etkisi etkisi olabilir daha sonra tekrar test yapmanızı öneririm
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için erken test yapmak zorunda kaldım ilaç da kullanıyorum şuan gebelik yok diyeBeta guzel ama artip artmayacagini bilmek imkansiz 9.cu gunde cok erken en erken 12. Gun maalesef insallah pozitif olur
Bugun veya yarin kan verin kesin cikar sonucta 11. Gun bugun degilmiİdrar yolu enfeksiyonu olduğum için erken test yapmak zorunda kaldım ilaç da kullanıyorum şuan gebelik yok diye
Keşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işe yaramadı bendeBugun veya yarin kan verin kesin cikar sonucta 11. Gun bugun degilmi
Keske baslamadan tekrar yapsaydiniz test
Kuzum bak kesinlikle oyle dusunmeKeşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işe yaramadı bende
Keşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işeBugun veya yarin kan verin kesin cikar sonucta 11. Gun bugun degilmi
Keske baslamadan tekrar yapsaydiniz test
bende bırakıp öyle çocuk istiyorum eşime gün takip edince istemiyor o günleri stres yapıyorum ben diye kendi haline bırak diyor ilaç içince de rahatsız oluyorum şimdi de enfeksiyon olunca idrarda bir kaç ay da iğnesiz bekleyeyim dedim dua edin olur muKuzum bak kesinlikle oyle dusunme
Bir kere hamile kaldiysan gene kalirsin
Umudunu kaybetme Ilk once
Sonra da belirtilere bakma olmayadabilir belli olmaz
Ovitrelle le ikincide hamile kaldim sonra dusuk yaptim geri dorduncudz kaldim insallah vardir ama yoksa dahi biraz kafani dinle sonra gene basla vazgecmek yok
Sen oyle dusunme isini gene garantiye al testini yap Allah korusun ilaclar onemliKeşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işe
bende bırakıp öyle çocuk istiyorum eşime gün takip edince istemiyor o günleri stres yapıyorum ben diye kendi haline bırak diyor ilaç içince de rahatsız oluyorum şimdi de enfeksiyon olunca idrarda bir kaç ay da iğnesiz bekleyeyim dedim dua edin olur mu
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da en yakın zamanda inşallahSen oyle dusunme isini gene garantiye al testini yap Allah korusun ilaclar onemli
Insallah rabbim tez zaman da kolaylikla nasip etsin stres hepimiz yapiyoruz
Ama unutma doktorum bir kez olursa vucut Alisir ikinci daha kolay olur demisti umut kesmek yok insallah olur
Insallah su mubarek aylarin hurmetineİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da en yakın zamanda inşallah
Çatlatma ignesi 9. Beta hcg 4.7 çıktı hamilelik var mıdır
Bende ovirKuzum bak kesinlikle oyle dusunme
Bir kere hamile kaldiysan gene kalirsin
Umudunu kaybetme Ilk once
Sonra da belirtilere bakma olmayadabilir belli olmaz
Ovitrelle le ikincide hamile kaldim sonra dusuk yaptim geri dorduncudz kaldim insallah vardir ama yoksa dahi biraz kafani dinle sonra gene basla vazgecmek yok
EvetBende ovir
Rabbim ne buyuk ikisi normal yoldan mi olduBende ovitrelle vuruldum ilki başarısız oldu
İkinciyi yeni vuruldum sayılır
İnşallah işe yaramıştır
İşin tuhaf tarafı benim daha önce 2 kızım var ve 1 senedir 3. Bebek düşünüyoruz olmuyo
Herşey normal ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?