Çatlatma ignesi 9. Beta hcg 4.7 çıktı

blkbs

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
223
61
13
Çatlatma ignesi 9. Beta hcg 4.7 çıktı hamilelik var mıdır

Merhabalar test için çok erken davranmışsınız iğnenin üzerinden en az 13 gün geçmesi gerekiyor şimdi çıkan sonuç iğnenin etkisi etkisi olabilir daha sonra tekrar test yapmanızı öneririm
Çatlatma ignesi 9. Beta hcg 4.7 çıktı hamilelik var mıdır

Beta guzel ama artip artmayacagini bilmek imkansiz 9.cu gunde cok erken en erken 12. Gun maalesef insallah pozitif olur

Merhabalar test için çok erken davranmışsınız iğnenin üzerinden en az 13 gün geçmesi gerekiyor şimdi çıkan sonuç iğnenin etkisi etkisi olabilir daha sonra tekrar test yapmanızı öneririm
İdrar yolları enfeksiyonu olduğum için test yaptılar ondan erken yapmıştım peki ilaç gebeliği düşürür mü sizce ben hamile değilim diye düşünüyorum o zaman artık

Beta guzel ama artip artmayacagini bilmek imkansiz 9.cu gunde cok erken en erken 12. Gun maalesef insallah pozitif olur
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için erken test yapmak zorunda kaldım ilaç da kullanıyorum şuan gebelik yok diye 🤦🏻‍♀️

İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için erken test yapmak zorunda kaldım ilaç da kullanıyorum şuan gebelik yok diye 🤦🏻‍♀️
Bugun veya yarin kan verin kesin cikar sonucta 11. Gun bugun degilmi

Keske baslamadan tekrar yapsaydiniz test

Keşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işe yaramadı bende

Keşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işe yaramadı bende
Kuzum bak kesinlikle oyle dusunme
Bir kere hamile kaldiysan gene kalirsin
Umudunu kaybetme Ilk once
Sonra da belirtilere bakma olmayadabilir belli olmaz
Ovitrelle le ikincide hamile kaldim sonra dusuk yaptim geri dorduncudz kaldim insallah vardir ama yoksa dahi biraz kafani dinle sonra gene basla vazgecmek yok

Keşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işe
Ovitrelle le ikincide hamile kaldim sonra dusuk yaptim geri dorduncudz kaldim insallah vardir ama yoksa dahi biraz kafani dinle sonra gene basla vazgecmek yok
bende bırakıp öyle çocuk istiyorum eşime gün takip edince istemiyor o günleri stres yapıyorum ben diye kendi haline bırak diyor ilaç içince de rahatsız oluyorum şimdi de enfeksiyon olunca idrarda bir kaç ay da iğnesiz bekleyeyim dedim dua edin olur mu

Keşke ama hiç bir belirti yoktu hamilelik olarak artık çatlatma ignesi de kullanmayı düşünmüyorum üçüncü ay oldu hala olmadı hiç bir sorunum yoktu bir kere düşükte yaptım iğne de işe

bende bırakıp öyle çocuk istiyorum eşime gün takip edince istemiyor o günleri stres yapıyorum ben diye kendi haline bırak diyor ilaç içince de rahatsız oluyorum şimdi de enfeksiyon olunca idrarda bir kaç ay da iğnesiz bekleyeyim dedim dua edin olur mu
Sen oyle dusunme isini gene garantiye al testini yap Allah korusun ilaclar onemli
Insallah rabbim tez zaman da kolaylikla nasip etsin stres hepimiz yapiyoruz
Ama unutma doktorum bir kez olursa vucut Alisir ikinci daha kolay olur demisti umut kesmek yok insallah olur 😍

Sen oyle dusunme isini gene garantiye al testini yap Allah korusun ilaclar onemli
Insallah rabbim tez zaman da kolaylikla nasip etsin stres hepimiz yapiyoruz
Ama unutma doktorum bir kez olursa vucut Alisir ikinci daha kolay olur demisti umut kesmek yok insallah olur 😍
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da en yakın zamanda inşallah 🙏🏻

Kızlar merqhaa , bugün iğnenin 12. Günü . Aşağıdaki pembe test iğneden 7 gün sonra . Beyaz olanlarda bugün sizce varmı birsey

Eklentiler

• B8AF95A0-4957-482F-9FBF-CF3390FED504.webp
    B8AF95A0-4957-482F-9FBF-CF3390FED504.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 84A3E77E-BB38-4CE8-B8DA-3879B5D0EB7A.webp
    84A3E77E-BB38-4CE8-B8DA-3879B5D0EB7A.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 62
Bende ovir

Bende ovitrelle vuruldum ilki başarısız oldu
İkinciyi yeni vuruldum sayılır
İnşallah işe yaramıştır
İşin tuhaf tarafı benim daha önce 2 kızım var ve 1 senedir 3. Bebek düşünüyoruz olmuyo
Herşey normal ama olmuyo

Bende ovitrelle vuruldum ilki başarısız oldu
İkinciyi yeni vuruldum sayılır
İnşallah işe yaramıştır
İşin tuhaf tarafı benim daha önce 2 kızım var ve 1 senedir 3. Bebek düşünüyoruz olmuyo
Herşey normal ama olmuyo
Rabbim ne buyuk ikisi normal yoldan mi oldu
Insallah bu defa tutunur simsiki size geceleri degerlendirin gerisi Allah kerim 😍

Back
X