Çatlatma iğnesi 9.gün

meliha57

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
21
0
1
35
Merhaba
Benim adetime 2 gün var
Çatlatma iğnesinin 9. Günü bugün

Acaba geç mi vurdu doktor bana iğneyi anlamadım

İğnenin 11. Günü adet olmam gerekiyor normal mi bu ?

Testler pozitif ama ben iğnenin etkisi diye düşünüyorum

Merhaba normal de iğneden 14-15.Günü regl olunması gerekiyor canım 2020 yılında kızıma bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım iğnenin etkisi çoğunlukla 12. Gün geçiyor testlerim de 12.gün negatif 13. Gün pozitif görmüştüm bir gün sonrada kanda 37 çıkmıştı

Merhaba
Benim adetime 2 gün var

Yumurtlama geç olduğu için iğneyi geç vermiştir 11.gün olmazsınız genelde 14.gün adet olunuyor tabi kişiden kişiye değişiyor bazen 16.17.günü de bulanlar var şuan iğne etkisidir 12.gün test yapın derim

Merhaba
Benim adetime 2 gün var

Ben de bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım ne yazık ki gebelik oluşmadı 17.gun adet oldum maalesef . Umarım sen gebe kalırsın

Kızlar selam , nasıl durumlar sizde 🙏🏻benim çatlatma 9. Günüm . Şimdi test yaptım silik cizgim var , ihtimal var mı yoksa hâlâ iğne etkisi mii 🥹

Kızlar selam , nasıl durumlar sizde 🙏🏻benim çatlatma 9. Günüm . Şimdi test yaptım silik cizgim var , ihtimal var mı yoksa hâlâ iğne etkisi mii 🥹
Olabilir de olmayabilir de inşallah bebiştendir 🤗 iğne etkisini takip etmiş miydiniz testler negatifleşmiş miydi?

Back
X