• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma ignesi 9.gun

flower3

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
4
1
1
31
13 kasimda çatlatma ignesi oldum ve hcg 3 gun ince 27 cikti sonra 48 saat sonra yine verdim bu sefer 10 cikti yani dustu ama dun erken gebelik testi yaptim cizgi belli bile degildi bu sabah yine yaptim bu sefer koyu daha belli oldu silik cizgi kafam cok karisti pazartesi tekrar kan vericem boyle durum yasayip yukselen varmi karnim hep sis gibi sanci giriyor kasiklarim da sizi oluyor igneden olabilir mi adetim 28 inde

Eklentiler

• IMG_1608.webp
    IMG_1608.webp
    23 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1607.webp
    IMG_1607.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 7
doktorum da olabilir dedi ama adeti bekleyleim dedi pazartesi tekrar kan vericem deger 3 4 dusmedi 10 a dustu 48 saatte bir kac gudnur kendimi hamile gibi hissettim mide bulantisi kasik agrisi ama bugun normalim kabizlik falan yapti

doktorum da olabilir dedi ama adeti bekleyleim dedi pazartesi tekrar kan vericem deger 3 4 dusmedi 10 a dustu 48 saatte bir kac gudnur kendimi hamile gibi hissettim mide bulantisi kasik agrisi ama bugun normalim kabizlik falan yapti
Yok zaten o da bir hamilelik ama düşük oluyor sağlıksız embriyo oluyor inşallah hayırlı haberler alırsın

Back
X