Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 12. Gün pozitif 14. Gün negatif gördüm bu yüzden en iyisi 14.gunu beklemek?? Varsa nasıl çıktı arkadaşlar
Evet doğru söylüyorsunuz ama insan sabredemiyorBen 12. Gün pozitif 14. Gün negatif gördüm bu yüzden en iyisi 14.gunu beklemek
Maalesef sevinmiştim ben arkadaşım 10. Gün pozitif görünce kan testi vermişti ama benim olmadı bu tedavide şimdi adetime bir hafta var ve aşılama yapacağız çok zorlu bir süreçEvet doğru söylüyorsunuz ama insan sabredemiyor![]()
Allah yardımcın olsun canım insaAllah olur hiç umutsuzluğa kapılma hiç olmicak gibi geliyo insana ama bi anda oluveriyo yeterki umudunu kaybetmeMaalesef sevinmiştim ben arkadaşım 10. Gün pozitif görünce kan testi vermişti ama benim olmadı bu tedavide şimdi adetime bir hafta var ve aşılama yapacağız çok zorlu bir süreç
2 buçuk sene oldu öyle büyük bir problemde Yok ama yine de olmuyor eşimde üzülüyor farkındayım sizin ilk aşılamada tutmuş aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz hatırlıyor musunuz bir hafta sonra adet olacağım ve aşılmaya geçiyoruzAllah yardımcın olsun canım insaAllah olur hiç umutsuzluğa kapılma hiç olmicak gibi geliyo insana ama bi anda oluveriyo yeterki umudunu kaybetme
Benim doktorum da her defasında konuşuyor benimle o benim çocuğumun olacağına benden daha inançlı hep olcak Allah'ın izni ile diyor yeri geldi ücret almadı sadece. 15 TL katlm ücreti verdim tesettür ederim cevabın için bklm Rabbim hayırlı kılsın ve nasıp etsin insAllahBenim doktorum çok iyiydi canım doktorda önemli diye düşünüyorum aşılamaya gittiğimde doktor gidebildiğim kadar gidicem demişti işlemden sonra içeri gazlı bez koydu eve gidene kadar çıkarma evde çıkarırsın demişti işlemden sonra yarim saat kadar bekledim yatar şekilde çatalda sonra normal hayatıma devam ettim aslında çok takmamaya çalıştım çıktım dolaştım işimi felan yaptım ama tabu yine dikkat ettim ağır kaldırmadım yükseklere.uzanmadim ama sana şunu solim ben aşılama olduğum ilk an hamile oldugumu hissettim bence hissediyo insan sonra 6. Gunden itibaren test yapmaya başlamıştım internetten toplu test almıştım bu şekilde devam etti canım 13. Günde 37 değerle hamile oldugumu öğrenmiştim adetten önce![]()
Amin canım insaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin insaAllahBenim doktorum da her defasında konuşuyor benimle o benim çocuğumun olacağına benden daha inançlı hep olcak Allah'ın izni ile diyor yeri geldi ücret almadı sadece. 15 TL katlm ücreti verdim tesettür ederim cevabın için bklm Rabbim hayırlı kılsın ve nasıp etsin insAllah