Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.günü test yapan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim 9. Güne kadar pozitifti igneden dolayi sonra 10. Gün Hiçbişey çıkmadı 11. Gün tekrar silik şekilde çıkmaya başladı 13.gunde kan testi vermistim canim

Normalde 15. Gün kan testi önerilir ama bende erken çıkmıştı canım kişiye göre değişir belki

Çok iyi anlıyorum bende öyleydim hergun test yapardım hatta 10. Gün çıkmadığında cok üzülmüştüm sonra yeniden çıkmaya başladı insaAllah seninde öyle olur canım

Evet doğru söylüyorsunuz ama insan sabredemiyor 😣
Maalesef sevinmiştim ben arkadaşım 10. Gün pozitif görünce kan testi vermişti ama benim olmadı bu tedavide şimdi adetime bir hafta var ve aşılama yapacağız çok zorlu bir süreç

Bende aşılama oldum canım 3 ay klomen catlatma iğnesi kullandım 3. Ayda aşılama oldum çok şükür ilk asilamamda tuttu

Maalesef sevinmiştim ben arkadaşım 10. Gün pozitif görünce kan testi vermişti ama benim olmadı bu tedavide şimdi adetime bir hafta var ve aşılama yapacağız çok zorlu bir süreç
Allah yardımcın olsun canım insaAllah olur hiç umutsuzluğa kapılma hiç olmicak gibi geliyo insana ama bi anda oluveriyo yeterki umudunu kaybetme

Allah yardımcın olsun canım insaAllah olur hiç umutsuzluğa kapılma hiç olmicak gibi geliyo insana ama bi anda oluveriyo yeterki umudunu kaybetme
2 buçuk sene oldu öyle büyük bir problemde Yok ama yine de olmuyor eşimde üzülüyor farkındayım sizin ilk aşılamada tutmuş aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz hatırlıyor musunuz bir hafta sonra adet olacağım ve aşılmaya geçiyoruz

Benim doktorum çok iyiydi canım doktorda önemli diye düşünüyorum aşılamaya gittiğimde doktor gidebildiğim kadar gidicem demişti işlemden sonra içeri gazlı bez koydu eve gidene kadar çıkarma evde çıkarırsın demişti işlemden sonra yarim saat kadar bekledim yatar şekilde çatalda sonra normal hayatıma devam ettim aslında çok takmamaya çalıştım çıktım dolaştım işimi felan yaptım ama tabu yine dikkat ettim ağır kaldırmadım yükseklere.uzanmadim ama sana şunu solim ben aşılama olduğum ilk an hamile oldugumu hissettim bence hissediyo insan sonra 6. Gunden itibaren test yapmaya başlamıştım internetten toplu test almıştım bu şekilde devam etti canım 13. Günde 37 değerle hamile oldugumu öğrenmiştim adetten önce 😊

Birde canım benim doktorum tutunması için bazı ilaçlar vermişti sonrasında onları kullanmıştım

Benim doktorum çok iyiydi canım doktorda önemli diye düşünüyorum aşılamaya gittiğimde doktor gidebildiğim kadar gidicem demişti işlemden sonra içeri gazlı bez koydu eve gidene kadar çıkarma evde çıkarırsın demişti işlemden sonra yarim saat kadar bekledim yatar şekilde çatalda sonra normal hayatıma devam ettim aslında çok takmamaya çalıştım çıktım dolaştım işimi felan yaptım ama tabu yine dikkat ettim ağır kaldırmadım yükseklere.uzanmadim ama sana şunu solim ben aşılama olduğum ilk an hamile oldugumu hissettim bence hissediyo insan sonra 6. Gunden itibaren test yapmaya başlamıştım internetten toplu test almıştım bu şekilde devam etti canım 13. Günde 37 değerle hamile oldugumu öğrenmiştim adetten önce 😊
Benim doktorum da her defasında konuşuyor benimle o benim çocuğumun olacağına benden daha inançlı hep olcak Allah'ın izni ile diyor yeri geldi ücret almadı sadece. 15 TL katlm ücreti verdim tesettür ederim cevabın için bklm Rabbim hayırlı kılsın ve nasıp etsin insAllah

Bende geçen sene 2 kere çatlatm iğnesi kullandım ilkin de negatif çıkmıştı 2.sinde 11.gün de idrarda gebelik pozitif çıkmıştı kan testi yaptırmıştım 4.11 çıkmıştı dr gebelik yok kimyasal demişti öylede oldu

Benim doktorum da her defasında konuşuyor benimle o benim çocuğumun olacağına benden daha inançlı hep olcak Allah'ın izni ile diyor yeri geldi ücret almadı sadece. 15 TL katlm ücreti verdim tesettür ederim cevabın için bklm Rabbim hayırlı kılsın ve nasıp etsin insAllah
Amin canım insaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin insaAllah

Back
X