Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumİki farklı işlemler çatlatma iğnesinden sonra doktor gerekli görürse aşılama yapıyor
Çatlatma iğnesinde sadece yumurtayı çatlatıyor doktor o da bi tedavi yöntemi ben iki kere denemiştim olumsuz sonuçlandı bir kez de aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu bir kere daha aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçeceğim bendeçatlatma iğnesi ve aşılama aynı şey mi bilgi verirmisiniz
Daha önceki aşılamayı hangi hastanede yaptırmıştiniz tekrar aynı hastanede mi aşılama yaptıracaksinizÇatlatma iğnesinde sadece yumurtayı çatlatıyor doktor o da bi tedavi yöntemi ben iki kere denemiştim olumsuz sonuçlandı bir kez de aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu bir kere daha aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçeceğim bende
Benim iki çocuktan sonra adetm azalınca böyle oldu rabbim sanada en güzelini en hayırlısını nasip etsin en yakın zamanda bebişin olur inşallahÇatlatma iğnesinde sadece yumurtayı çatlatıyor doktor o da bi tedavi yöntemi ben iki kere denemiştim olumsuz sonuçlandı bir kez de aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu bir kere daha aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçeceğim bende
Amiiinn amin inşallahBenim iki çocuktan sonra adetm azalınca böyle oldu rabbim sanada en güzelini en hayırlısını nasip etsin en yakın zamanda bebişin olur inşallah
Benmde çok şükür 2 çocuğum var. Ama şuan olmuyor neredeyse 2 yıldır kornmuyoruz ama. Pcos uyumlu demşti temmuz ayında. 10kg kadar verdim. Ekimde gebe kaldım çatlatma iğnesiyle ama o da kimyasal oldu. Şimdi yine gittim dün kontrole. Yarın hormon testi vercem. Letuya başlıcam yarın bakalım. Bu ayda olmazsa cidden salcam artık olmuyorsa vardır Allahın bi bildiği.Benim iki çocuktan sonra adetm azalınca böyle oldu rabbim sanada en güzelini en hayırlısını nasip etsin en yakın zamanda bebişin olur inşallah
Öyle Allah büyük bazen 2 doğum olunca da tüpler tıkanabilirmiş öyle dedi doktor 6 ay daha olmazsa çatlama iğnesi aşılama olur bakalım adetlerim azaldı baya ondan sanırım başka sorun yok da sadece hormon testi vericem özellikle amh bakılacakBenmde çok şükür 2 çocuğum var. Ama şuan olmuyor neredeyse 2 yıldır kornmuyoruz ama. Pcos uyumlu demşti temmuz ayında. 10kg kadar verdim. Ekimde gebe kaldım çatlatma iğnesiyle ama o da kimyasal oldu. Şimdi yine gittim dün kontrole. Yarın hormon testi vercem. Letuya başlıcam yarın bakalım. Bu ayda olmazsa cidden salcam artık olmuyorsa vardır Allahın bi bildiği.
peki bu süreci nomal gittiğimiz doktor söylüyor dimi tüp bebek uzmanları değil yani dimiÇatlatma iğnesinde sadece yumurtayı çatlatıyor doktor o da bi tedavi yöntemi ben iki kere denemiştim olumsuz sonuçlandı bir kez de aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu bir kere daha aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçeceğim bende
peki bu süreci nomal gittiğimiz doktor söylüyor dimi tüp bebek uzmanları değil yani dimi
peki bu süreci nomal gittiğimiz doktor söylüyor dimi tüp bebek uzmanları değil yani dimi
Ben önce normal kadın doğuma gittim süreci o söyledi 2 kere çatlatma tutmazsa aşılama yapalım diye.. iki çatlatmadan sonra aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırdımpeki bu süreci nomal gittiğimiz doktor söylüyor dimi tüp bebek uzmanları değil yani dimi
Aslında adet söktürücü verebilirdi bence sen doktorunu değiştir adet olduktan sonra 3. Gün de aşılama için git doktora yumurta geliştirici iğne veriyor göbekten yapıyorsunben de de pcos var ve 2 aydır regl olamıyorum hamile de değilim doktor bekle demişti ilaçta vermemişti şimdi tekrar gitsem banada aşılama mı yaparlar