Catlatma ignesi bakin

Ertuertu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
185
40
28
31
Merhaba igne vurdurali 12. Gun bugun pozitif cikti acaba hala igne etkisi midir??

Eklentiler

• 16800245339792610966768420197576.webp
    16800245339792610966768420197576.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 43
Yaaa cok sevindim adete kac gun vardi canim 😍 bende mi acaba doktordan catlatma ignesi istesem bakalim cuma gunu ne diycek belirtin nelerdi kuzum bize de umut olsun bide sey sorcaktim canim klomeni kulanirken kasik agrin cok oluyo muydu
7 gun var adete canimm daha tsk ederimm .. klomen kullanirken bir belirti olmuyo canim igneyi vurdurduktan sonrab 4. Gun sidettli kasik agrim oldu buda kisiden kisiye degisir.. galiba onda catladi yumurtam ve ondan sonra hep tatli tatli kasik agrisi bel agrisi oldu akintim suan yok canim hafif gogus hassasiyeti 2. Gun oncede kabiz oldum.

7 gun var adete canimm daha tsk ederimm .. klomen kullanirken bir belirti olmuyo canim igneyi vurdurduktan sonrab 4. Gun sidettli kasik agrim oldu buda kisiden kisiye degisir.. galiba onda catladi yumurtam ve ondan sonra hep tatli tatli kasik agrisi bel agrisi oldu akintim suan yok canim hafif gogus hassasiyeti 2. Gun oncede kabiz oldum.
O zaman biraz daha bekle kan testi ver canim bu kadar erken net cizgi cikmis ikiz olabilir mi acaba kac yumurtan gelismisti canim vala bende yan etkilerini gosterdi galiba asiri kasik agrim var bakalim cuma gunu vericek mi igne

O zaman biraz daha bekle kan testi ver canim bu kadar erken net cizgi cikmis ikiz olabilir mi acaba kac yumurtan gelismisti canim vala bende yan etkilerini gosterdi galiba asiri kasik agrim var bakalim cuma gunu vericek mi igne
Kanda cikti zaten canim cuma gene verecem 2 kat artmis mi diye 2 yumurtam vardi sagda

Back
X