Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınız mı duphaston geciktirmez gebelik yoksa kist oluşmuş olabilirArkadaslar ikisini kullandım 20gunum adet olmadım duphaston gecıktırımı benkm gibi durum yasayan varmı
Test yapmadım cogu kısı geciktirir demıs o yuzden suphe erdemTest yaptınız mı duphaston geciktirmez gebelik yoksa kist oluşmuş
Sanmıyorum ben o kadar kullandım gecikme yapmadı ama çatlatma iğnesi işe yaramadıysa büyüyen yumurta kiste dönüşür belkide gebelik vardır bi test yapınTest yapmadım cogu kısı geciktirir demıs o yuzden suphe erdem
İnşallah canım sağol doktor bana eger gebelik olursa tutunmayı ıcın vermıstı catlama ıgnesının ertesi gun kullanmaya basladım ilacı ilacım duphaston bıtelı 9 gun oldu hatdaSanmıyorum ben o kadar kullandım gecikme yapmadı ama çatlatma iğnesi işe yaramadıysa büyüyen yumurta kiste dönüşür belkide gebelik vardır bi test yapın
Banada onun için vermişti doktorum hatta artı bi özelliği varmış bazende adet söktürücü olarak veriyo doktorlar onun içinde kullandım yani o geciktirmez dediğim gibi iğneden dolayı olabilir ne zaman kullandınız iğneyiİnşallah canım sağol doktor bana eger gebelik olursa tutunmayı ıcın vermıstı catlama ıgnesının ertesi gun kullanmaya basladım ilacı ilacım duphaston bıtelı 9 gun oldu hatda
İğneyi 20 ocakta vuruldum 21 ocakta duphastona basladım adet belıtım var adet olmadım ben adetim duzenlı dır normalde gecikme olmazBanada onun için vermişti doktorum hatta artı bi özelliği varmış bazende adet söktürücü olarak veriyo doktorlar onun içinde kullandım yani o geciktirmez dediğim gibi iğneden dolayı olabilir ne zaman kullandınız iğneyi
19 gün olmuş test yapın belkide bebiş vardırİğneyi 20 ocakta vuruldum 21 ocakta duphastona basladım adet belıtım var adet olmadım ben adetim duzenlı dır normalde gecikme olmaz
2senedır ugrasıyorum canım gebelik olmadı olmuyur umıtlenmekde ıstemyrm ya yoksa cok uzulurm bende beklıym belki adetse dedim hayırlısı ınss vardır19 gün olmuş test yapın belkide bebiş vardırkötüyü düşünmeyelim bende kullandım çatlatma iğnesi normalde iğneden 14-15 gün sonra olmanız lazımdı .Ay çok heyecanlandım inşallah güzel haberler alırsınız
Bende 4 yıldır uğraşıyorum 5 yıl olacak çok iyi anlıyorum sizi ama gecikmeniz fazla zaten en azından gebelik yoksa kist varsa önlem alırsınız bazen gebelik belirtisi ile adet belirtisi benziyomuş bence bi an önce yapın Allah büyük vardır bi zamanı diycez bol bol dua edicez2senedır ugrasıyorum canım gebelik olmadı olmuyur umıtlenmekde ıstemyrm ya yoksa cok uzulurm bende beklıym belki adetse dedim hayırlısı ınss vardır
Siz kullanmıs mıydınız ikisini bir arada ben bir keezdaha catlama ıgnesı vuruldum 16gunu adetdm bu sefer nıe bile oldum anlamdmBende 4 yıldır uğraşıyorum 5 yıl olacak çok iyi anlıyorum sizi ama gecikmeniz fazla zaten en azından gebelik yoksa kist varsa önlem alırsınız bazen gebelik belirtisi ile adet belirtisi benziyomuş bence bi an önce yapın Allah büyük vardır bi zamanı diycez bol bol dua edicez![]()
Kan vericem yarın canım bakalım hayırlısı olsunBende 4 yıldır uğraşıyorum 5 yıl olacak çok iyi anlıyorum sizi ama gecikmeniz fazla zaten en azından gebelik yoksa kist varsa önlem alırsınız bazen gebelik belirtisi ile adet belirtisi benziyomuş bence bi an önce yapın Allah büyük vardır bi zamanı diycez bol bol dua edicez![]()
Kullandım daha önceden gittiğim doktor tahminler yürütüp iğne günü verdi o günde duphaston başladım ama yumurtam o dediği günde büyümediği için kist oluştu şimdi sadece ovitrelle kullanıyorumSiz kullanmıs mıydınız ikisini bir arada ben bir keezdaha catlama ıgnesı vuruldum 16gunu adetdm bu sefer nıe bile oldum anlamdm
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah sonucu benimleeee paylaşır mısınızKan vericem yarın canım bakalım hayırlısı olsun
Benim buyumustu canım 19mm dedı yumurtaya o gunde ıgne vuruldum ıns kiste donmemıstr kist olunca benim gibi adet gununuzdemı gectıKullandım daha önceden gittiğim doktor tahminler yürütüp iğne günü verdi o günde duphaston başladım ama yumurtam o dediği günde büyümediği için kist oluştu şimdi sadece ovitrelle kullanıyorum
Bırde canım duphaston zaten adet sokturucu kist olma ihtimali varmıdrKullandım daha önceden gittiğim doktor tahminler yürütüp iğne günü verdi o günde duphaston başladım ama yumurtam o dediği günde büyümediği için kist oluştu şimdi sadece ovitrelle kullanıyorum
Yok duphaston kullandığım için galiba gecikme olmamıştı heralde tam hatırlamıyorum 2 yıl geçti üstünden o zaman büyük bi ihtimalle gebelik vardır belirtileriniz neBenim buyumustu canım 19mm dedı yumurtaya o gunde ıgne vuruldum ıns kiste donmemıstr kist olunca benim gibi adet gununuzdemı gectı
Yok duphaston kullandığım için galiba gecikme olmamıştı heralde tam hatırlamıyorum 2 yıl geçti üstünden o zaman büyük bi ihtimalle gebelik vardır belirtileriniz ne
Benimde kasık ağrım oluyodu ama bugün daha fazla batma oluyo 7. gün bugün arada akıntım oluyo belim ağrıyo hafif bulantı birazda halsizlik var Allah nasip ederse bende salı günü test yapıcam belirtilerimiz benziyo sizde bana bi ümit olursunuzBenım ıgnenın 6 gunu karın agrım basladı cok sıddetlı ağrıdı hale daha agrım ya devam edıyo belim agrıyo göğüslerde acıma var akıntım da var şuan ümitlenmekde ıstemyrm testi bu yuzdem yapamadım butın adet belirtim var sol kasıkta acıma var suanda yumurta burda olusmustu