Çatlatma iğnesi& gebelik belirtileri

srnn61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
2
1
1
23
Hanımlar selam 8 gün önce yani ayın 29nda çatlatma iğnesi yaptım gebelik düşünüyoruz fakat bir yıldır olmadı bugün 8.gün ama göğüslerimde hassasiyet ve dokununca bile uçları acıyor beyaz akıntım geliyor idrara çok sık gitmeye başladım ve uyku sıklığı başladı hafif baş dönmem var adetime 6 gün var şuan bu belirtileri yaşayıp gebe olan var mı çatlatma iğnesi için 2. Denemem ilkinde olmadı bu süreçlerle alakalı da yaşadıklarınızı öğrenebilir miyim

Bende 28 nisanda oldum adete bir hafta kala 6 mayısta adet olmam lazımdı üç gün geçti olmadım test yapmaya korkuyorum tek yumurtam vardı amh 0.05 hiçte umudum yok siz adete kaç gün kala oldunuz acaba gecikme yapıyor mu bende ilk kez yaptım hiç bilgim yok bir yılı aşkındır deniyorum olmuyo doktor menepoz başlangıcı dedi hiç umudum yok ama rabbim bi mucize versin hepimize inşallah

Bazen mevsimsel olarak gecikme olabilir ama bende ilk kullandığımda gecikme olmadı aksine gebelik belirtilerini hep yaşadım açık pembe küçük kanamam bile oldu meğerse Klomen ve iğneden olmuş amh değerimde 3.29 çıktı çok şükür bana direk aşılama ile olabileceğini söylediler şimdi adetimi bekliyorum şuan 2 gün var adetime sonrasında rahim filmi çekilicem sonrasında bakıcaz işte ama içini ferah tut bak 0.01 ile gebe kalanlar olmuş tüp bebek ile menepoz için de ilaçlar yok mu olmaması için bunu mutlaka doktora sor

Meme kanseri geçirdim amh kemoterapi den dolayı düştü o yüzden hiç ilaç kullanamıyorum tüp bebek falan olmuyor bana. Hormon ilacı kullanınca meme nüksedebilir. Doğal yoldan oldu oldu olmadı bişi yapamıyorum. 33 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…