Slm kizlar 10mayista catlatma ignesi oldum ve 18mayis yani bugun dayanamayip normal idrar testi yaptim yani erken gebelik testin den degil.
Normal testlerden ve ikinci cizgi pembenin golgesi cikti benim gibi erken yapip olumlu olumsuz cevap alan varmi
Yosa catlatma ignesi hcg icerdigi icin vucutta cok az kalmistir ve bu yuzden pembenin golgesi derken test yapan bilir yani iz de olsa gorunuyo
Sizce cokmu erken heveslenmiyim dimi
Ama bazi arkadaslari okuyunca 7.gun test yapip negatif cikani yani illaki 10 12 gunmu bekliycez
Bu konular hep eski olunca buraya actim konuyu ne olir kizlar cevabinizi bekloyorum
Catlatma iğnesi hcg hormonu içerdigi için 12 günden önce yapılan testler geçerli değil canım. Bende de aynı durum olmuştu
Hicran sen asilama yapmistin sanirim o tutmadi miiCicim mrb bende 6mayista igne oldum ignenin.bhcg içerdiğini bildiğim için yapmadım pozitif olamasi iğneden en az 10gun belki daha fazla sonra normale donuyo en güzeli benim gibi bati beklemek
Cicim mrb bende 6mayista igne oldum ignenin.bhcg içerdiğini bildiğim için yapmadım pozitif olamasi iğneden en az 10gun belki daha fazla sonra normale donuyo en güzeli benim gibi bati beklemek
elimde 5test var canım ama yapmicam batin geçmesini beklicem
asilama önümüzdeki aya kaldı cicim
Canım ben 10. Gün falandi yaptığım. Oniki günden sonra test yapsan daha sağlıklı.sonuç alırsın
elimde 5test var canım ama yapmicam batin geçmesini beklicem
Sende biraz sabırlı ol tatlım beklemek çok zor ama boyle umutlanip yikilmak çok kötü
Canım ben 10. Gün falandi yaptığım. Oniki günden sonra test yapsan daha sağlıklı.sonuç alırsın
nerdesin gel verim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?