- 21 Temmuz 2023
- 112
- 31
- 18
- Konu Sahibi Poncik prenses
Özele gitsem ve çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum desem direk yaparlar mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücret alırlar diye düşünüyorum tanıdık biri yok mu eşiniz veya kendiniz de yapabilirsiniz kolay bir iğneÖzele gitsem ve çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum desem direk yaparlar mı ?
Gerçekten mi tanıdık var hemşire peki nereden yapılıyor bir bilginiz var mı ya da eczanede mi satılıyorÜcret alırlar diye düşünüyorum tanıdık biri yok mu eşiniz veya kendiniz de yapabilirsiniz kolay bir iğne
Eczanede satılıyor evet ben kendime cesaret edemedim ince biraz kırılır diye panik yaptım eşimde bana yapamadı sağlık ocağında yapılabilir benim geçen ay kuzenim sağlık mezunu o yapmıştı çok kolay bir iğne zaten bu ay da babam yaptıGerçekten mi tanıdık var hemşire peki nereden yapılıyor bir bilginiz var mı ya da eczanede mi satılıyor
Göbekden direk dik bi.şekilde 90 derece açıyla yani siz doktora gitmediniz mi kafanıza göre mi yapıcaksınızGerçekten mi tanıdık var hemşire peki nereden yapılıyor bir bilginiz var mı ya da eczanede mi satılıyor
Sigorta karsilamiyor. 3 hafta once 765tl idi. Recetesiz satiliyor mu bilmiyorum. Evde kendiniz yapabilirsiniz ya da saglik ocaginda doktorunuzun hemsiresine yaptirabilirsiniz. Ama bu igneyi kendi kendinize yapmak yerine doktor kontrolunde denemeniz daha uygun olacaktir, doktor yumurtanizi kontrol ediyor ve catlamaya uygun oldugunu dusundugu gun igne yapiliyor, erken ya da gec yapip bosu bosuna ilaca para vermis ve vucudunuza hormon almis olmayin.Özele gitsem ve çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum desem direk yaparlar mı ?
Çok teşekkür ederimSigorta karsilamiyor. 3 hafta once 765tl idi. Recetesiz satiliyor mu bilmiyorum. Evde kendiniz yapabilirsiniz ya da saglik ocaginda doktorunuzun hemsiresine yaptirabilirsiniz. Ama bu igneyi kendi kendinize yapmak yerine doktor kontrolunde denemeniz daha uygun olacaktir, doktor yumurtanizi kontrol ediyor ve catlamaya uygun oldugunu dusundugu gun igne yapiliyor, erken ya da gec yapip bosu bosuna ilaca para vermis ve vucudunuza hormon almis olmayin.
Doktora gittim biraz kilom olduğu için kilo ver hamile kalırsın dedi yine de ben böyle yol varsa denemeye değer mi diye bir araştırmak istedimGöbekden direk dik bi.şekilde 90 derece açıyla yani siz doktora gitmediniz mi kafanıza göre mi yapıcaksınız
Vallahi benim kız arkadaşıma regli düzensizliğinden küçük kistlerin var demiş tedavi görmek yerine çatlatma iğnesi olabilirsin demiş ben de küçük kistlerim olduğunu söyledi ancak benimki kilodan ve karbonhidrattan olduğu için kilo ver geçer dedi yalnız ben de böyle bir yol varsa bir araştırayım dedim o yüzden sordum sordum pek bilmiyorum sizinkiniBu iğne tam olarak hangi durumda yapılıyor ?
Dr bana yumurtaların çok ama atamıyorsun dedi çatlatma iğnesi yapabiliriz falan dedi de çok düzgün bilgi vermedi. Konuyu görünce sormak istedim
Ben iki hafta önce yaptırdım doktor yazdı iğneyi eczaneden 250 ye aldım sağlık kabininde 20 TL ye yaptırdımÖzele gitsem ve çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum desem direk yaparlar mı ?
Özel hastaneden mi yazdırdınızBen iki hafta önce yaptırdım doktor yazdı iğneyi eczaneden 250 ye aldım sağlık kabininde 20 TL ye yaptırdım
Bende de ve eşimde de hiçbir sorun yoktu doktora gittik bir hafta klomen kullandım sonra yumurtalar büyüyünce iğne yaptırdım çatlaması için bazılarının yumurtası catlamiyor.Bu iğne tam olarak hangi durumda yapılıyor ?
Dr bana yumurtaların çok ama atamıyorsun dedi çatlatma iğnesi yapabiliriz falan dedi de çok düzgün bilgi vermedi. Konuyu görünce sormak istedim
Geçen sene yaptırdığımda 300 küsür bir şeydi. O kadar çıktı mı fiyatıSigorta karsilamiyor. 3 hafta once 765tl idi. Recetesiz satiliyor mu bilmiyorum. Evde kendiniz yapabilirsiniz ya da saglik ocaginda doktorunuzun hemsiresine yaptirabilirsiniz. Ama bu igneyi kendi kendinize yapmak yerine doktor kontrolunde denemeniz daha uygun olacaktir, doktor yumurtanizi kontrol ediyor ve catlamaya uygun oldugunu dusundugu gun igne yapiliyor, erken ya da gec yapip bosu bosuna ilaca para vermis ve vucudunuza hormon almis olmayin.
Boyum 165 kg 80. 60kg idim, hamile kalmak istedigim icin sigarayi biraktim, 1 senede 20kg aldim. Doktorum hic kilo ver demedi. Her yigidin yogurt yiyisi farkli... Elbette kg bizim icin sorun, ama zaten stres hormon vs derken su icsek sisecek durumdayiz cogumuz.Doktora gittim biraz kilom olduğu için kilo ver hamile kalırsın dedi yine de ben böyle yol varsa denemeye değer mi diye bir araştırmak istedim
Evet kontrol için gittim daha sonra sorun olmayınca iğne yapalım dediÖzel hastaneden mi yazdırdınız
Valla cikmisGeçen sene yaptırdığımda 300 küsür bir şeydi. O kadar çıktı mı fiyatı![]()
Çok teşekkür ederimEvet kontrol için gittim daha sonra sorun olmayınca iğne yapalım dedi
Yumurtaniz kendi kendine catlamiyorsa, catlatma ignesi yapiliyor. Ben 1 sene denedim kendi kendime, her sey yoludaydi, ama gebe kalamadim, meger yumurtam catlamiyormus, gecen ay doktor igne verdi.Bu iğne tam olarak hangi durumda yapılıyor ?
Vallahi benim kız arkadaşıma regli düzensizliğinden küçük kistlerin var demiş tedavi görmek yerine çatlatma iğnesi olabilirsin demiş ben de küçük kistlerim olduğunu söyledi ancak benimki kilodan ve karbonhidrattan olduğu için kilo ver geçer dedi yalnız ben de böyle bir yol varsa bir araştırayım dedim o yüzden sordum sordum pek bilmiyorum sizinkini
Pcos var yani bende de var ama doktor dışı kullanımı iyi değil hormon hep bunlarDoktora gittim biraz kilom olduğu için kilo ver hamile kalırsın dedi yine de ben böyle yol varsa denemeye değer mi diye bir araştırmak istedim