Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

Cansu5877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
78
21
3
23
Kizlar catlatma iğnesi de 11 gününde kan verdim ve 0:55 çıktı yükselme şansı varmı🙃

Kizlar catlatma iğnesi de 11 gününde kan verdim ve 0:55 çıktı yükselme şansı varmı🙃
Erken yapmişsin. Onemli olan ignenin gunu değil yumurtanin çatlamasi ve dollenmesi sonrasi salinan hcg. Igneden 36saat sonra en erken çatliyorsa dolleniyorsa bir kaç gun daha bekleyin. 14cu gunu yaparsiniz. Hayirlisi InsaAllah

Erken yapmişsin. Onemli olan ignenin gunu değil yumurtanin çatlamasi ve dollenmesi sonrasi salinan hcg. Igneden 36saat sonra en erken çatliyorsa dolleniyorsa bir kaç gun daha bekleyin. 14cu gunu yaparsiniz. Hayirlisi InsaAllah
İnşallah yükselir bugün 13 gün kasıklarım da hafif adet sancısı gibi ağrı oldu geri geçti

İnşallah yükselir bugün 13 gün kasıklarım da hafif adet sancısı gibi ağrı oldu geri geçti
Her yeni ay yeni umut. Umutsuzluğa kapilmak yok. Sadece kendini rahat tut. Bu ay olmazsa Allah nasib eder diger ay kalirsin. Hayirlisi neyse o olsun InsaAllah

Merhaba canım bende bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullanıcam çok heyecanlıyım 1 yıldır deniyoruz ama hala olmadı bizimde.Bu süreçte ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir yeme içme vs.
İğneden ve ilk cinsel ilişkiden sonra maydonoz soğan gibi şeylerden uzak durdum bide günlük süt içtim hemen hemen 1 litre süt içtim ve şuan 4 haftalık hamileyim

Back
X