Hamileyim iğnenin 18 gününde hamile olduğumu öğrendim değerim 197.48Maalesef cok zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim iğnenin 18 gününde hamile olduğumu öğrendim değerim 197.48Maalesef cok zor![]()
Sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallahDeğerim yükseldi hamileyim
Teşekürler ederim canımSağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah![]()
bu süreçte stres yapmamak elde olmuyo özellikle günleri değerlendirmek isteyince nasıl bir yol izledin ne yapmalıyım kafamdan çıkarmak içinHamileyim iğnenin 18 gününde hamile olduğumu öğrendim değerim 197.48
Sana şöyle söylüyum hiç kafama takmadım iğne vuruldugumu bile unuttum bunun sebebi ise sürekli başka şeylerle uğraştımbu süreçte stres yapmamak elde olmuyo özellikle günleri değerlendirmek isteyince nasıl bir yol izledin ne yapmalıyım kafamdan çıkarmak için
Yaa cok sevindim sag salim kucagina al insallahHamileyim iğnenin 18 gününde hamile olduğumu öğrendim değerim 197.48
Allah razı olsun canım benimYaa cok sevindim sag salim kucagina al insallah![]()
Meraba bende catlatma iğnesi oldum 8 gün gidip sırf mrktn kan verdim 8.86 ckmştı işte snra gebelik testi yaptm ckmıyrdu cift cizgi kan verdm pazrtesi 2.06 cktı neyse evde son testim kalmştı en ucuzlarndn hatta yaptm ümitim yoktu yaptm hafif silik çizgi cktı gittim emn olmk için kan verdm 19.36 olmş düşmştü 13 gün yaptm bunu smdi doktorım 2 gün snra kan ver dedi yarın gdp kan vercm arttımı ne oldu dieKizlar catlatma iğnesi de 11 gününde kan verdim ve 0:55 çıktı yükselme şansı varmı![]()
Canım bu süreçte hiç test yaptın mı? 13 veya 14.gün falan. Ben de bu ay ovitrelle oldum, bugün 11.günüm heyecanla bekliyorum ama pek bi belirtim de yokKizlar catlatma iğnesi de 11 gününde kan verdim ve 0:55 çıktı yükselme şansı varmı![]()
Evt 14 gün kan verdim negatiftiCanım bu süreçte hiç test yaptın mı? 13 veya 14.gün falan. Ben de bu ay ovitrelle oldum, bugün 11.günüm heyecanla bekliyorum ama pek bi belirtim de yok
Aaaa çok garip gerçektenEvt 14 gün kan verdim negatifti
Amin canım Allah razı olsunAaaa çok garip gerçektenmaşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Benimde 11.günüm ama henüz test yapmadım, belirgin bir belirtim de yok. Zaten çatlama iğnesi olurken de sadece 1 yumurtam gelişmişti, umut etmeli miyim senceAmin canım Allah razı olsun
Benimde 11.günüm ama henüz test yapmadım, belirgin bir belirtim de yok. Zaten çatlama iğnesi olurken de sadece 1 yumurtam gelişmişti, umut etmeli miyim se
İnşallah canım. Peki 18.günde evde kaset test falan yaptın mı? Neden bidaha kan verdin? Azmine hayran kaldım maşallahAllah'tan ümit kesilmez canim umitsizligede kapılma çünkü dediğim gibi 14 15 gün de hep kan verdim hep 0.55 falan di bende yok dedim olmadı zannetim ama 18 günde hamile olduğumu öğrendim umutsuzluk yapma yani eşinde veya sende bısey yoksa inslalah tutar
Evt 18 günde kan vermeden önce iki tane test aldım ikisinide yaptım ikiside pozitif çıkınca heemn kan verdim aslında yapmayacaktim ama iğneden 14 gün sonra bebek tutmayınca adet görünüyor Muş ondan bende olmadım şüphelendimİnşallah canım. Peki 18.günde evde kaset test falan yaptın mı? Neden bidaha kan verdin? Azmine hayran kaldım maşallah![]()
İnşallah bize de nasip olur bu mutluluğu yaşamakEvt 18 günde kan vermeden önce iki tane test aldım ikisinide yaptım ikiside pozitif çıkınca heemn kan verdim aslında yapmayacaktim ama iğneden 14 gün sonra bebek tutmayınca adet görünüyor Muş ondan bende olmadım şüphelendim