catlatma ignesi ile umudu marta kalanlar

Senin sat ne zaman canım inşallah martta müjdeli haberleri alırız

Senin sat ne zaman canım inşallah martta müjdeli haberleri alırız

Benim ilk iğnem 24şubatta oldum. çok heyecanlıyım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bakalım şimdi ne olacak. Kanda ne zaman baktırsam bilemedim
Pazartesi baktir canim gecen ay ben adeti bekledim umudum yoktu bu ay 15inde bakicaz progestan kullaniyormusun

Pazartesi baktir canim gecen ay ben adeti bekledim umudum yoktu bu ay 15inde bakicaz progestan kullaniyormusun
Doktor soylemedi progestan falan hem nasıl kullanıldığında bilmiyorum kafama göre de bişey yapmak istemedim. kullanmaya şimdi başlasam geç mi kaldım acaba yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum aslında.

Doktor soylemedi progestan falan hem nasıl kullanıldığında bilmiyorum kafama göre de bişey yapmak istemedim. kullanmaya şimdi başlasam geç mi kaldım acaba yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum aslında.
Benim doktorum cok iyi cok memnunm yumurta catlayinca veriyor onu bebek tutunsun diye

Benim doktorum cok iyi cok memnunm yumurta catlayinca veriyor onu bebek tutunsun diye
Benimki çoktan catlamistir bir hafta oldu vurmalı adet olana kadar mı kullaniyordun günde kaç tane içiyordum adı neydi

Back
X