- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
- Konu Sahibi cceren1991
Umutlar marta kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brnim bat 20 mart canm senin ne zamanSenin sat ne zaman canım inşallah martta müjdeli haberleri alırız
11 mart canım inşallah bebişlerimiz gelir ☺Brnim bat 20 mart canm senin ne zaman
Canım sen iğneyi ne zaman olacaksınBrnim bat 20 mart canm senin ne zaman
Insallah canim kacinci catlatma ignen11 mart canım inşallah bebişlerimiz gelir ☺
Ben bugun oldum igneyi ikinci ignemCanım sen iğneyi ne zaman olacaksın
Benim ilk iğnem 24şubatta oldum. çok heyecanlıyım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bakalım şimdi ne olacak. Kanda ne zaman baktırsam bilemedimBen bugun oldum igneyi ikinci ignem
Pazartesi baktir canim gecen ay ben adeti bekledim umudum yoktu bu ay 15inde bakicaz progestan kullaniyormusunBenim ilk iğnem 24şubatta oldum. çok heyecanlıyım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bakalım şimdi ne olacak. Kanda ne zaman baktırsam bilemedim
Doktor soylemedi progestan falan hem nasıl kullanıldığında bilmiyorum kafama göre de bişey yapmak istemedim. kullanmaya şimdi başlasam geç mi kaldım acaba yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum aslında.Pazartesi baktir canim gecen ay ben adeti bekledim umudum yoktu bu ay 15inde bakicaz progestan kullaniyormusun
Benim doktorum cok iyi cok memnunm yumurta catlayinca veriyor onu bebek tutunsun diyeDoktor soylemedi progestan falan hem nasıl kullanıldığında bilmiyorum kafama göre de bişey yapmak istemedim. kullanmaya şimdi başlasam geç mi kaldım acaba yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum aslında.
Benimki çoktan catlamistir bir hafta oldu vurmalı adet olana kadar mı kullaniyordun günde kaç tane içiyordum adı neydiBenim doktorum cok iyi cok memnunm yumurta catlayinca veriyor onu bebek tutunsun diye