Çatlatma iğnesi in 12. Günü negatif ama belirtiler var !

PrensesAnnesi123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
3
1
1
30
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ekimin 14 ünde adet oldum 25 Ekim'de iki adet yumurtam vardı çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün ilişki oldu daha önce bir önceki ayda iğne olmuştum progestan da kullandım ama tutmamisti bu ikinci kez kullanmam bugün iğnenin 12. Günü iki test yaptım çubuk test negatif çıktı pazartesi kan versem çıkar mı midem çok bulamıyor arada belim ağrıyor kokulardan rahatsizim ama kendimi kandırmak istemiyorum çok istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ne olur cevap verin kizlar

Lütfen cevap verin kizlar size çok ihtiyacim var iğneden 5 gün klomen kullandım sonra iğnemi oldum iki yumurtadan biri en azından çatlamis mıdır

Tabiki pozitif çıkabilir ilerleyen günlerde.Regl oluncaya kadar şansınız var.Fakat belirtiler için erken.Gebelik ilerledikçe mide bulantilari,koku hassasiyeti başlar.İdrarda çıkmayan hormon sizi etkileyemez şuan.

14 ünde adet olup klomen kullandim 5 gün o zaman iki adet yumurtam olmuştu ilk defa iki adet oluyor yumurtam sonrası iğne 5 gün iliski oldu benim koku hassasiyetim olmaz ama şimdi en ufak koku beni mahvediyor belim ağrıyor göğüslerim ağrıyor ve iki gündür bir anda camadirim ıslanıyor bir anda birşey boşalıyor adet oldum sanıp bakıyorum su gibi ıslanıyor sizce neden çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Üşütmüş olabilirsiniz.Ben bir kez klomen+catlatma iğnesi denedim.Yanlis hatırlamıyorsam 19.gun regl oldum.Reglim düzenlidir süreyi uzatmisti.En kesini 15.gun kan testi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…