Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneden sonra 14-15-15-17. Günler adet olunur genelde bence gidip bı test alın yada direk kan verinMerhabalar herkese çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı yada kaç gün gecikme yapar acaba bilen var mı bir ben 12 temmuzda yaptırdım bugün 2 Ağustos adetim 4 gün gecikti ama test felan yaptırmadım uzun süredir hep negatif sonuç almaktan artık yoruldum
Normalde iğneden 14 gün sonra gebelik yoksa adet oluyorsun ama ben vurulduğumda 21 gün geçmişti hâlâ adet olamamıştım hamileyim sandım meğer kist varmış test yap yani negatifse belki kist vardır klomen kullandıysan bazen kis yapıyorMerhabalar herkese çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı yada kaç gün gecikme yapar acaba bilen var mı bir ben 12 temmuzda yaptırdım bugün 2 Ağustos adetim 4 gün gecikti ama test felan yaptırmadım uzun süredir hep negatif sonuç almaktan artık yoruldum
Belkide hamilesindir Allahtan ümit kesilmez. Bende bugün test yaptım negatif napalım bir dahaki ay inşallah hamile kalırızEvet kullandım bana da kist yaptı gibi geliyor ya hiç ihtimal bile vermiyorum hamileliği![]()
Amin inşAllah rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip etsin inşAllah olmadı yarın evde bir test yapayımBelkide hamilesindir Allahtan ümit kesilmez. Bende bugün test yaptım negatif napalım bir dahaki ay inşallah hamile kalırız
Amin canım. Aynen test yap sonucunu bekliyoruzAmin inşAllah rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip etsin inşAllah olmadı yarın evde bir test yapayım![]()
Test yaptımmmmAmin canım. Aynen test yap sonucunu bekliyoruz
Merhaba cnmhayirli olsun bu arada cok sevindim adina uzun zamndir yoktumTest yaptımmmmçift çizgi inanamadım 3 kere yaptım tekrarladım
ayrı ayrı markalarda çünkü ben bu Ağustos’un sonunda tam 2 yıl olacaktı bebek isteyeli çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyim yarın gidip kan vereceğim
![]()
Cok Teşekkür ederim canım benimMerhaba cnmhayirli olsun bu arada cok sevindim adina uzun zamndir yoktum
Rc ederm canm benm amin sende saglikla kucagina alirsn insallhCok Teşekkür ederim canım benimDarısı isteyen herkese inşAllah
Amin inşAllah evet canım bu ay çatlatma iğnesi kullandımRc ederm canm benm amin sende saglikla kucagina alirsn insallhcatlama ignesimi kullandn canm
Kendin mi vurdn igneyi cnm birde ignenin adi neAmin inşAllah evet canım bu ay çatlatma iğnesi kullandım
Ovitrelleydi sanırım hayır acilde vurdurdumKendin mi vurdn igneyi cnm birde ignenin adi ne
Canim cok hayirli olsun gebeliğin masallahTest yaptımmmmçift çizgi inanamadım 3 kere yaptım tekrarladım
ayrı ayrı markalarda çünkü ben bu Ağustos’un sonunda tam 2 yıl olacaktı bebek isteyeli çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyim yarın gidip kan vereceğim
![]()
Bende pko var 40 günde bir regl oluyorum normalde ama yumurta geliştirme çatlatma tedavisi gördüğüm ay hiç şaşmadan 27. Günde geliyor bu yüzden regl geciktirdiğini düşünmüyorum kan verin benceMerhabalar herkese çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı yada kaç gün gecikme yapar acaba bilen var mı bir ben 12 temmuzda yaptırdım bugün 2 Ağustos adetim 4 gün gecikti ama test felan yaptırmadım uzun süredir hep negatif sonuç almaktan artık yoruldum
Canım belli oldu mu bilmiyorum seninki ama benim adet belirtileri dışında hiçbir belirtim olmadı sadece iki gece ağzım kupkuru uyandımCanim cok hayirli olsun gebeliğin masallahben de igne kullandim bu ay mrk ettigim belirtin hic oldu mu hani diyolar ya agrim hic gecmedi devam etti akinti artti falan sen de belirti olduysa ne zanan basladi ilk ?