- 17 Kasım 2021
- 143
- 30
- 48
- Konu Sahibi bebeksevennn2
-
Aşılama olmuştum 12.günde erken gebelik testinde hafif silik çizgi çıkıyordu.Arkadaşlar bu konuyla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum . Benim çatlatma iğnesinden sonra 6. Gunum bugün ama hala testim negatif sizlerde durumlar nasıl ?
Benim erken ozaman degilmi bugün çatlatma ignesinin 6. Günü yani ben merak edip test yaptim negatif çıkti . Forumda çoğu kişi silik hayalet çizgi bile görüyormuş bende hani iğnenin etkisiyle bile pozitif göremedim . Negatif iğnenin 6. Günü olmasına rağmenAşılama olmuştum 12.günde erken gebelik testinde hafif silik çizgi çıkıyordu.
Bazı kişilerde böyle oluyormuş aslında belki vücudunla alakalı canım. 8 gün sonra inşallah güzel bir haber alırsınBenim erken ozaman degilmi bugün çatlatma ignesinin 6. Günü yani ben merak edip test yaptim negatif çıkti . Forumda çoğu kişi silik hayalet çizgi bile görüyormuş bende hani iğnenin etkisiyle bile pozitif göremedim . Negatif iğnenin 6. Günü olmasına rağmen
Ben klomen ve çatlatma.ignesi kullandımAşılama olmuştum 12.günde erken gebelik testinde hafif silik çizgi çıkıyordu.
Ben de Femara ve çatlatma iğnesi kullanmıştım canımBen klomen ve çatlatma.ignesi kullandım
İnşallah canım sen hamile kaldın mı kaldıysa hangi tedavi yöntemiyle kaldın canimBazı kişilerde böyle oluyormuş aslında belki vücudunla alakalı canım. 8 gün sonra inşallah güzel bir haber alırsın
Yok canım kalmadım hala da deniyoruz bir kere aşılama yaptırmıştım zatenİnşallah canım sen hamile kaldın mı kaldıysa hangi tedavi yöntemiyle kaldın canim
Bunun dışında bişey kullanmadin dmi canım ben ek olarak kan sulandırıcı içiyorum birdeBen de Femara ve çatlatma iğnesi kullanmıştım canım
Asilama .derken çatlatma ignesimi oluyor yaniYok canım kalmadım hala da deniyoruz bir kere aşılama yaptırmıştım zaten
Ben de de folik Asst D vitamini vardı başkada bir şey yoktu canımBunun dışında bişey kullanmadin dmi canım ben ek olarak kan sulandırıcı içiyorum birde
Q -folin vitamin kullanıyorum doktorum onermisti
Ben de de folik Asst D vitamini vardı başkada bir şey yoktu
Hayırlı olsun canım ikimiz içinde hangi doktora gidiyorsun veya hangi şehirdesn canmBen de de folik Asst D vitamini vardı başkada bir şey yoktu canım
En kısa zamanda hamiş oluruz inşallah yaşım 25 benim senin yaş kaç acabaaBen de de folik Asst D vitamini vardı başkada bir şey yoktu canım
yardımcı üreme tekniğinden biridir aşılama hani sen normal olarak denemişsin eşinden alınan spermi doktor kendi yerleştiriyor Tabii ki bunun için yumurtayı olgunlaştırmak ve çatlatmak gerekiyorAsilama .derken çatlatma ignesimi oluyor yani
Ben şu an yurtdışındayım yazın geldiğimde yaptırmıştım şimdi tekrardan gelmeyi bekliyorum muhtemelen tedaviye başlayacam canımHayırlı olsun canım ikimiz içinde hangi doktora gidiyorsun veya hangi şehirdesn canm
Âmin inşallah Rabbim isteyen dileyen bütün kadınlara nasip etsin ben 31 yaşındayımEn kısa zamanda hamiş oluruz inşallah yaşım 25 benim senin yaş kaç acabaa
Amin canım artık hayirlisj ile inşallah hepimize nasip etsin RabbimÂmin inşallah Rabbim isteyen dileyen bütün kadınlara nasip etsin ben 31 yaşındayım
Ben sadece klomen kullandım yumurtalarim olgunlassin diye büyüduler dört beş tane olgunlasmis yumurtam vardı doktor bunları görünce çatlatma iğnesi yaptı iğneyi olduğum gün dahil toplam dört gün ilişki önerdi 15 gün geçince test yap dedi bekliyorum bende. İşte normalde bugün yaptım negatif gördüm bu çatlatma.ignedi.yapanlarin çoğu yaptıklarnda negatif görüyorlar iğnenin etkisinden dolayı ama ben göremedim ona şaşırdım oda daha çok erkenmis doktoruma msj atmıştım bekle dedi 15. Güne kdryardımcı üreme tekniğinden biridir aşılama hani sen normal olarak denemişsin eşinden alınan spermi doktor kendi yerleştiriyor Tabii ki bunun için yumurtayı olgunlaştırmak ve çatlatmak gerekiyor
Anladım canım aynen dediğim gibi bazı kişilerde erkenden siliniyor inşallah sen gebesindirBen sadece klomen kullandım yumurtalarim olgunlassin diye büyüduler dört beş tane olgunlasmis yumurtam vardı doktor bunları görünce çatlatma iğnesi yaptı iğneyi olduğum gün dahil toplam dört gün ilişki önerdi 15 gün geçince test yap dedi bekliyorum bende. İşte normalde bugün yaptım negatif gördüm bu çatlatma.ignedi.yapanlarin çoğu yaptıklarnda negatif görüyorlar iğnenin etkisinden dolayı ama ben göremedim ona şaşırdım oda daha çok erkenmis doktoruma msj atmıştım bekle dedi 15. Güne kdr
İnşallah canım ben sen isteyen herkes gebe olsun inşallah bakalimAnladım canım aynen dediğim gibi bazı kişilerde erkenden siliniyor inşallah sen gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?