Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende dün vuruldum bugün yarin ve pazartesi dr ilişki önerdi ama saat söylemedi
Bende ilk kez çatlama iğnesi dün vuruldum banada yazmıştı fakat saat yok yani 3 gün ilişki 2 saat ayakları kaldır ve 8 saat te su değmemesi gerek duş alma dedi drBna kağıda yazdı da anlattı yoksa karistiracan sen dedi ama ne yalan söyleyeyim ilk kez kullanacam da çok korkuyorum:))
Ben kalçadan vuruldum canım seninki göbek miSen kendin mi vurdun iğneyi iğneden korkum var eve geldiğimden beri nasıl vuracagimi düşünüyor korkudan
Korkulucak bisey yok canım eşin yardımcı olsun küçük şeker iğneleri gibi hissetmesin bileAynen gobek
Hayırlısı :) inşallah bebisler tutunurEsim yardımcı olacakta dakikaları sayiyom:))
Çok kullandım. İğne olmadan iki gün önce, iğne vurulduğum gün, ondan sonra gün aşırı ilişki oldu öyle saat filan vermiyordu doktorum. Bu şekilde iki defa hamile ilk hamileliğimde erken doğumla kaybettim şimdi yine hamileyimSelam kızlar bugün doktora gittim ve catlatma iğnesi verdi gece 12 de vur dedi pazar gece 12 de de ilişkiye gir dedi sizinde çatlatma iğnesi hakkında tecrubelerinizi ogrenebilirmiyim
Çok kullandım. İğne olmadan iki gün önce, iğne vurulduğum gün, ondan sonra gün aşırı ilişki oldu öyle saat filan vermiyordu doktorum. Bu şekilde iki defa hamile ilk hamileliğimde erken doğumla kaybettim şimdi yine hamileyim[/QUO
Gözün aydın darisi benim başıma inşallah doktor saat verdi bana
Hayırlısı :) inşallah bebisler tutunur